آخرین اخبار: جهت همکاری با سایت نهالکده به قسمت امور نمایندگی ها مراجعه نمایید.

قابل توجه بازدیدکنندگان محترم : فروش ویژه انواع نهال های گلدانی جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا با روابط عمومی سازمان تماس حاصل فرمایید02166462736-09120398416 مهندس مخملباف فروش ویژه انواع نهالهای توت،توت موزی،شاه توت،زالزالک پیوندی،زغال اخته،بلوبری،کاموات،خرمالو ژاپنی،ازگیل ژاپنی جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا با روابط عمومی سازمان تماس حاصل فرمایید02166460743-09120398416 مهندس مخملباف ارایه کلیه خدمات امور محوطه سازی و فضای سبز و نگهداری از باغات و باغچه ها،روف گاردن و کلیه فضاهای سبز آپارتمانی بصورت دوره ای ماهیانه و سالیانه

تره فرنگي
نفخ معده - تنگي نفس - خونريزي بيني – مسلول - تصلب شرائين - برونشيت - اختلالات كليه - حبس‎البول – گلودرد - ورم روده – كم خوني – درد سينه و...
1. تره‎فرنگي يا پوآرو ادرارآور خوبي است.
2. نفخ معده را برطرف مي‎كند بعد از غذا ميل شود.
3. تنگي نفس را درمان مي‎كند.
4. شير مادران را افزايش مي‎دهد.
5. از خونريزي بيني جلوگيري مي‎كند.
6. كساني كه عقيم هستند براي آن‎ها مفيد است.
7. كساني كه مسلول هستند هفته‎اي سه بار سوپ تره‎فرنگي ميل كنند.
8. تره‎فرنگي نفس را مطبوع و رنگ چهره را باز مي‎كند.
9. تره‎فرنگي سرشار از مواد گوگردي، املاح معدني و آهن است و داراي ويتامين ث فراوان است. گرچه كالري كمي دارد اما براي همه خوب مي‎باشد به جز كساني كه از نظر مجاري هاضمه ضعيف هستند و بهتر است از برگهاي آن استفاده نكنند كساني كه دردهاي مفصلي دارند و كبد آن‎ها خسته است آب اول پخته شده پوآرو را دور بريزند و آب دوم را استفاده كنند.
10. كساني كه تصلب شرائين دارند تره فرنگي را آب‎پز نموده بگذارند 2 ساعت آهسته بپزد و بجوشد و سپس صاف كرده بين نهار و شام يك ليوان ميل كنند 2 هفته استفاده و يك هفته تعطيل ادامه دهند تا بهبودي كامل را دريابند.
11. كساني كه برونشيت يا سرماي سختي خورده‎اند و گرفتگي صدا دارند از تره‎فرنگي مانند شماره 10 استفاده كنند.
12. كساني كه يبوست دارند قبل از غذا از تره‎فرنگي پخته استفاده كنند.
13. درمان ميخچه با تره‎فرنگي بدين صورت كه ابتدا پوآرو را مي‎پزيم سپس 24 ساعت در ظرفي پر از سركه مي‎گذاريم سپس آن را برش زده روي ميخچه مي‎گذاريم چند روز بايد اين كار را تكرار كرد.
14. براي تسكين درد نقرس تره‎فرنگي را مانند شماره 13 تهيه كرده در محل درد بگذاريد.
15. براي كمر درد تره‎فرنگي را به روش بالا كه طرز تهيه آن ذكر شد استفاده كنيد.
16. ماليدن برگ تازه تره‎فرنگي به محل نيش زنبور ورم آن را مي‎خواباند.
17. براي درمان اختلالات كليه از تره‎فرنگي به روش طرز تهيه تصلب‎شرائين استفاده كنيد و دفع كننده سنگ كليه نيز مي‎باشد.
18. تره‎فرنگي براي كساني كه كم خون هستند سبزي و غذاي بسيار مناسبي مي‎باشد.
19. كساني كه حبس‎البول شده‎اند چند عدد تره‎فرنگي را با يك قاشق چايخوري روغن زيتون و آب پخته زير شكم خود بگذارند.
20. كساني كه بواسير دارند چند عدد تره‎فرنگي همراه پياز در هشت ليتر آب پخته سپس در ظرفي بريزيد و داخل آن بنشينند هر هفته يك‎بار اين كار را تكرار كنند.
21. براي درد سينه از شربت پوآرو روزي سه قاشق استفاده كنند. بدين صورت كه خرما و تره‎فرنگي را جوشانده و صاف كرده و ميل كنند.
22. كساني كه كم خون هستند قبل از غذا از سوپ تره‎فرنگي استفاده كنند.
23. براي معالجه گلودرد و آنژين تره‎فرنگي را يك ربع جوشانده سپس صاف نموده آب آن را قرقره كنيد.
24. براي ورم لوزتين از بخور تره‎فرنگي استفاده كنيد بدين صورت كه دهان را باز نموده و از دهان در برابر بخار تنفس كنيد.
25. ريشه تره‎فرنگي با شير مخلوط نموده كرم كُش قوي براي كودكان بالاتر از 7 سال خواهد بود.
26. كبك علاقه زيادي به خوردن تره‎فرنگي دارد چون باعث مي‎شود صدايش باز و بلند گردد حال آوازخوانان نيز خود دانند و در ضمن جناب نرو براي اين كه صدايش زيبا باشد هميشه تره‎فرنگي مي‎خورد.
27. محل گزيدگي عقرب را به وسيله تره‎فرنگي كوبيده با تخم‎مرغ مخلوط شده، پوشانده و مرهم نماييد.
28. خانم‎هايي كه مشكل بچه‎دار شدن دارند از تره‎فرنگي استفاده كنند.
29. براي معده‎هايي كه بهم خورده است و هيچگونه غذايي را هضم نمي‎كند سوپ تره‎فرنگي بهترين غذا براي آن‎ها مي‎باشد و به زودي غذا هضم مي‎شود.
30. كساني كه به ورم روده مبتلا هستند از سوپ تره‎فرنگي استفاده كنند.
31. برگ تره فرنگي خيلي ديرهضم است.

بومادران
زخم‎هاي خنازير - جوش و غرور جواني - لك و پيس - زايمان آسان - سياتيك - ريزش مو - فشارخون - بواسير - اختلال بينايي - كرم روده و معده - تقويت بينايي و...
هدف از آوردن بومادران در سبزي‎هاي روزمره‎اي كه استفاده مي‎شود اين است كه بيشتر با اين سبزي خوب آشنا شويم و در برنامه غذايي خودمان بگنجانيم.
1. طبع بومادران گرم و خشك است.
2. اگر در اول بهار ما چند نوبت آش بومادران بخوريم ممكن است از حساسيت‎هاي فصلي تا پايان سال در امان باشيم.
3. براي درمان تنگي سر معده و تنبلي و نفخ آن بين غذا نصف استكان عرق بومادران بنوشيد.
4. اگر چنان‎چه عادت ماهانه خانم‎ها براثر سرمازدگي يا ترس نامنظم شد بعد از پاك شدن به مدت 14 روز از دم‎كرده بومادران استفاده كنند. 3 گرم در 150 سي‎سي آب جوشيده به مدت 15 الي 20 دقيقه دم‎كرده ميل شود.
5. براي زخم‎هاي خنازير مي‎توان از جوشانده بومادران استفاده كرد، به صورت شستشو و دمكرده به مدت 7 روز ميل شود.
6. براي جوش و غرور دوره جواني بومادران را نم كرده با يك پارچه تميز روي صورت كمپرس كنند.
7. براي درمان لك و پيسي هرماه به مدت يك هفته از دم‎كرده بومادران بنوشيد. 3 گرم در 150 سي‎سي آب.
8. خانم‎هايي كه ترشحاتشان زياد مي‎باشد مي‎توانند از دم‎كرده بومادران مانند شماره 7 استفاده كنند.
9. براي برطرف شدن لك و كرك‎هاي پوست از ضماد بومادران گرماگرم استفاده شود.
10. براي بسته شدن منافذ باز پوست 10 گرم بومادران در 200 سي‎سي آب جوشانده ابتدا صورت را بخور دهيد سپس پارچه تميز را داخل آب ولرم بومادران خيس نموده هفته‎اي 2 بار روي صورت بگذاريد.
11. براي زايمان آسان از دم‎كرده بومادران استفاده شود.
12. براي تسكين انواع سردرد و سرسام ضماد بومادران را روي شقيقه‎ها بگذاريد.
13. براي درمان تنگي نفس از دم‎كرده بومادران استفاده شود.
14. براي ساكت شدن نيش حشرات ضماد بومادران را در محل گزيدگي گذاشته شود.
15. براي تسكين درد مفاصل از روغن بومادران به مفاصل بماليد. طرز تهيه روغن بومادران 50 گرم در 250 گرم روغن زيتون خيس نموده سپس داخل يك شيشه ريخته درب شيشه را محكم ببنديد و شيشه را در آب جوش انداخته به مدت 4 ساعت بگذاريد آب با حرارت ملايم بجوشد سپس صاف نموده از اين روغن مي‎توان استفاده نمود.
16. براي درمان سياتيك از روش شماره 15 استفاده كنيد.
17. براي روييدن مو ضماد گرم بومادران را در محل گري بگذاريد.
18. جوانان و مردان كوسه كه مي‎خواهند زود ريش در بياورند از روش 17 استفاده كنند و اگر با باقلاي مصري مخلوط كنند بگذارند اثر آن بيشتر است.
19. خوردن بومادران تنظيم كننده جريان خون است در نتيجه به شفافيت پوست كمك مي‎كند.
20. دم‎كرده بومادران براي تسكين اعصاب مؤثر است. 4 گرم در 150 سي‎سي آب جوش دم‎كرده شب بعد از غذا ميل شود.
21. براي رفع بي‎خوابي به روش شماره 20 استفاده كنيد.
22. براي جلوگيري از ريزش مو 20 گرم بومادران در 500 سي‎سي آب جوشانده با آب آن سر را ماساژ دهيد.
23. براي بندآمدن خون دماغ عصاره بومادران را داخل بيني بچكانيد.
24. براي رفع لاغري و ضعف عمومي از دم‎كرده بومادران 2 گرم در 150 سي‎سي آب به مدت نيم ساعت دم‎كرده بعد از غذا يك فنجان ميل شود.
25. براي رفع پايين بودن فشار خون از دم‎كرده بومادران استفاده كنيد.
26. كساني كه بواسير دارند از دم‎كرده بومادران استفاده كنند و از تازه‎ي آن به‎صورت ضماد بگذارند.
27. براي سنگ كليه و مثانه 20 گرم بومادران در يك ليتر آب جوش به مدت نيم ساعت دم‎كرده (بهتر است كه در فلاكس بريزيم) هر 5 ساعت يك ليوان ميل شود يا اين كه 5 گرم در 200 سي‎سي آب دم‎كرده به مدت 3 روز ميل شود.
28. كمپرس بومادران ضد چين و چروك صورت است.
29. براي درمان ضعف قلب، ورم عضله قلب (ميوكارديت) احساس گرفتگي و درد در ناحيه قلب، سكته قلبي از بومادران تازه روزي 3 نوبت ميل شود يا اين كه از دم‎كرده آن 2 گرم در 150 سي‎سي آب روزي 3 فنجان به مدت يك هفته استفاده شود.
30. براي درمان خواب رفتن دست‎ها مي‎توان از روش 29 استفاده كرد.
31. براي درمان صرع و اختلال بينايي از دم‎كرده بومادران استفاده شود.
32. براي درمان كرم روده و معده از دم‎كرده بومادران صبح و شب يك فنجان ميل شود.
33. براي تقويت بينايي از دم‎كرده بومادران استفاده شود.
34. براي كاهش جلوگيري از خونريزي زياد عادت ماهانه و خونريزي‎هاي بين عادت بعد از پاك شدن به مدت 2 هفته از دم‎كرده بومادران استفاده شود. 2 گرم در 150 سي‎سي آب جوش 20 دقيقه دم كرده، ميل شود.
35. براي انواع سردردهاي ميگرني استفاده شود.
36. دم‎كرده بومادران رسوبات ترك‎ها و اجزاي بدن را مي‎شويد. 30 گرم در يك ليتر آب دم‎كرده روزي 3 فنجان ميل شود چون اين دم‎كرده ممكن است تغيير رنگ دهد بهتر است كمتر دم شود. مثلاً 2 گرم در 150 سي‎سي آب دم شود.
37. براي ضدعفوني كننده و پايين آوردن تب در رابطه سرخك (مخملك) ، آبله مرغان ، سرخچه از دم‎كرده بومادران استفاده شود. براي كودكان يك گرم در 100 سي‎سي ‎آب جوش 20 دقيقه دم‎كرده آهسته ميل شود.
38. براي تقويت كبد از چاي بومادران استفاده شود 3 گرم + 150 سي‎سي آب بعد از غذا ميل شود.
39. كساني كه گواتر دارند مي‎توانند از دم‎كرده بومادران استفاده كنند.
40. براي جلوگيري از ريزش مو 40 گرم بومادران در يك ليتر آب جوشانده صاف نموده سر را ماساژ دهند.
41. كساني كه واريس دارند از دم‎كرده بومادران ميل كنند و محل درد و زخم را بشورند.
42. كرم بومادران كه با روغن كنجد تهيه شده باشد از پوست در برابر نور خورشيد محافظت مي‎كند.
43. دم‎كرده بومادران تقويت كننده اعصاب است 2 گرم در 100 سي‎سي آب.
44. كساني كه ورم معده يا درد معده دارند نيم ساعت بعد از غذا از دم‎كرده بومادران استفاده كنند. 2 گرم در 100 سي‎سي آب به مدت 20 دقيقه دم بكشد.
45. براي دفع كرم و كرم كدو 2 گرم يا 1 گرم بومادران در 100 سي‎سي آب جوشانده با عسل مخلوط كرده يا اين كه ابتدا يك قاشق عسل ميل شود. نيم ساعت بعد از آن جوشانده بومادران را ميل كنند اين روش را به مدت 4 هفته ادامه دهند. خانم‎ها به مدت 3 هفته استفاده كنند، بعد از پاك‎شدن در دوران عادت از استفاده بومادران خودداري كنند.

ترشك
تصلب شرايين - كم اشتهايي - جوش صورت – كمردرد- نقرس - گواتر - كم‎خوني - اسهال‎هاي خوني - نشاط‎آور - ماليخوليا – كبد - درمان خارش – پسوريازيس و...
1. طبع ترشك سرد و خشك است.
2. ترشك داراي پروتئين، چربي، مواد نشاسته‎اي، كلسيم و فسفر مي‎باشد.
3. عصاره‎ي آن خنك كننده است و ضدالتهاب داخلي است.
4. ضدقليايي خون و بالا بودن غلظت آن.
5. برطرف كننده خشكي دهان و خارش‎هاي پوستي است.
6. كساني كه پسوريازيس دارند ترشك را در برنامه غذايي خود قرار دهند.
7. به‎خاطر وجود ويتامين ث در آن ضدخونريزي لثه مي‎باشد.
8. ترشك براي پايين آوردن فشارخون گياه مناسب است (به‎صورت آش ترشك بخورند).
9. كم‎كننده‎ي چربي مي‎باشد به‎خاطر نياسيني كه در آن وجود دارد.
10. براي تصلب شرايين مفيد است.
11. كساني كه كم اشتها هستند آش ترشك بخورند.
12. براي رفع دانه‎هاي جوش صورت برگ ترشك را پخته با آردجو مخلوط نموده روي جوش‎ها بگذاريد.
13. دانه اين گياه به‎صورت دم‎كرده براي كمردرد مفيد است.
14. كساني كه درد مفاصل دارند و يا نقرس يا سنگ‎هاي صفرا، مثانه و كليوي از خوردن ترشك خودداري كنند.
15. ترشك براي كساني كه گواتر دارند مفيد مي‎باشد.
16. براي از بين بردن جوش‎هاي زيرپوست 25 گرم ريشه ترشك در يك ليتر آب بجوشانيد روزي 3 فنجان ميل شود.
17. براي جمع شدن و سفت شدن پوست صورت 100 گرم برگ ترشك را له كرده با عرق رازيانه مخلوط بعد از هر شستشو از محلول به پوست بماليد.
18. ريشه ترشك براي رفع كم‎خوني مفيد است به‎صورت دم‎كرده روزي سه فنجان ميل شود.
19. اگر غذاي سنگين خورده شود بهترين هضم كننده‎ي آن ترشك است كه بالاي آن خورده شود.
20. براي درمان خارش كه در اثر گزش گزنه به وجود آمده است از ضماد ترشك مي‎توان استفاده كرد.
21. اگر مي‎خواهيد مرغ‎هاي شما داراي زرده‎اي به رنگ زرد پررنگ باشد به آن‎ها ترشك بدهيد. تخم‎مرغ‎هايي كه رنگ زرده ‎‎آن‎ها تندتر است داراي مواد مغزي بيشتري است.
22. گياه ترشك را در ظروف مسي پخته نكنيد چون مسموميت توليد مي‎كند.
23. سرخ كرده تخم ترشك براي اسهال‎هاي خوني و صفراوي مفيد است.
24. ترشك نشاط‎آور است.
25. ترشك براي افرادي كه مبتلا به بيماري ماليخوليا و كبد هستند مؤثر مي‎باشد.

يونجه
ملين - چاق كننده - ازدياد شير - درمان لاغري - تصفيه خون - معالجه نرمي استخوان - رشد كودكان - آب آوردن شكم - تقويت ستون فقرات - عطسه آور - ترك اعتياد - كم خوني - تصلب شرايين - كنترل كننده شهوت - باز شدن قاعدگي - خونريزي‌هاي داخلي - جلوگيري از لرزش بدن - زياد كننده مني و...
1. طبع آن گرم و تر است.
2. يونجه ملين و چاق كننده است با احتياط خورده شود. عرق آن 10 صبح و 5 بعدازظهر نصف استكان به مدت 14 روز سپس تا 2 ماه ميل نشود.
3. خوردن يونجه باعث ازدياد شير مي‎شود.
4. يونجه زيادكننده مني است.
5. براي درمان لاغري يونجه را با شكر بخوريد يا عرق يونجه را با شكر مخلوط كرده، بنوشيد 10 صبح و 5 بعدازظهر.
6. جهت تصفيه خون مانند شماره 5 از يونجه استفاده كنيد.
7. براي جلوگيري از لرزش بدن و درمان آن از يونجه استفاده كنيد. بذر يونجه را در روغن زيتون جوشانده سپس بر بدن فلج بماليد.
8. براي معالجه نرمي استخوان و رشد كودكان از يونجه استفاده كنيد، البته زياد مصرف نشود و سعي كنيد از يونجه تازه و جوان استفاده شود.
9. براي نرم كردن ورم يونجه را كوبيده با عسل مخلوط نموده به صورت ضماد بگذاريد.
10. يونجه از خونريزي‎هاي داخلي جلوگيري مي‎كند در نتيجه براي خونريزي سينه مفيد است.
11. براي درمان آب آوردن شكم از شربت يونجه استفاده شود.
12. اندازه مصرف يونجه در سال نبايد بيش از يك كيلو باشد.
13. براي درمان ترك اعتياد يونجه را خرد كرده به مدت 2 ماه در الكل خيس كنيد سپس صاف نموده هنگام خماري مقداري از آن را با آب مخلوط كرده 200 گرم يونجه + يك ليتر الكل 30 درجه.
14. براي تقويت ستون فقرات مي‎توان از يونجه استفاده كرد روغن يونجه به صورت ماليدني و خوديونجه به صورت خوردن.
15. يونجه خشك عطسه‎آور است.
16. براي درمان كم‎خوني مي‎توان از يونجه يا شربت يونجه استفاده كرد.
17. طرز تهيه شربت يونجه: 100 گرم يونجه خشك در يك ليتر آب مي‎جوشانيم تا به نصف برسد سپس صاف نموده با 900 گرم شكر مخلوط كرده كمي مي‎جوشانيم از اين شربت مي‎توان استفاده كرد.
18. براي بازشدن قاعدگي 5 گرم تخم يونجه در 150 سي سي آب جوشانده در حمام يا بعد از حمام ميل شود.
19. خوردن يونجه جهت تصلب شرايين مفيد است. نصف استكان از عرق آن 5 بعدازظهر ميل شود.
20. يونجه كنترل كننده شهوت است.
21. براي سرماخوردگي از جوشانده تخم آن 5 گرم در 150 سي سي آب مي توان استفاده كرد.
22. كساني كه در ادرار آن ها خون وجود دارد از خود يونجه يا دمكرده يونجه استفاده كنند.
23. مصرف زياد يونجه باعث عدم جذب ويتامين E مي‎شود.
24. خوردن يونجه تازه باعث نفخ مي‎شود و حتي خطرناك است.
25. در بعضي‎ها يونجه ايجاد خارش مي‎كند.

چاي سبز
تقويت معده – مدر - سرطان پوست - تصلب شرائين - سكته قلبي - بوي بد دهان - كبد - شاداب شدن پوست صورت و...
1. سعي كنيد از چاي سبز استفاده كنيد زيرا قدرت آن از چاي بيشتر مي‎باشد.
2. براي شاداب شدن پوست صورت چاي سبز را به مدت 20 دقيقه دم كنيد ابتدا صورت را با صابون بشوييد سپس با دم‎كرده چاي سبز صورت را كمپرس كنيد.
3. تنظيم كننده كار كبد است.
4. چاي سبز باعث تقويت معده مي‎گردد.
5. چاي سبز مدر مي‎باشد.
6. چاي سبز خون و رنگ رخسار را صاف مي‎كند.
7. چاي سبز به جذب ادويه در بافت‎هاي بدن كمك مي‎كند.
8. چاي سبز بوي بد دهان، شراب، سير و پياز را از بين مي‎برد.
9. براي رفع خستگي پوست دم‎كرده چاي را با عسل مخلوط كرده روي پوست بماليد.
10. كساني كه مبتلا به سرطان پوست هستند چاي سبز زياد استفاده كنند به اين صورت كه چاي سبز را در آب سرد ريخته حرارت دهند به مجرد اين كه جوش آمد آن را دم كنند.
11. چاي سبز براي تصلب شرائين مفيد است.
12. چاي سبز از سكته قلبي جلوگيري مي‎كند.

كاكوتي
مقوي معده – صفرابر - بادشكن - خلط‎آور- قاعده‎آور- مقوي قلب – برونشيت – سياتيك و...
1. طبع آن گرم است.
2. مقوي معده به صورت دم كرده يكساعت بعد از غذا مانند چاي ميل شود.
3. صفرابر: به صورت دم كرده صبح و عصر به جاي چاي ميل شود. 3 گرم در 200 سي‎سي آب جوش 20 دقيقه دم گردد.
4. بادشكن: بالاي غذا از دم كرده آن مانند شماره 4 استفاده شود.
5. خلط‎آور: دم كرده مانند شماره 4 استفاده شود.
6. قاعده‎آور: به صورت جوشانده سه بار در روز 5 گرم در 150 سي‎سي آب استفاده گردد.
7. مقوي قلب: به صورت جوشانده 2 گرم در 150 سي‎سي آب جوش آورده 20 دقيقه دم كرده بالاي غذا ميل شود.
8. كساني كه تب مالت دارند از جوشانده كاكوتي استفاده كنند.
9. اشخاصي كه رماتيسم دارند مي‎توانند از كاكوتي استفاده كنند به صورت حمام يعني 100 گرم كاكوتي در 3 ليتر آب جوشانده در وان ريخته داخل وان بنشينيد.
10. براي سياه سرفه 5 گرم كاكوتي را در 300 سي‎سي آب جوشانده و دم كرده روزي 3 فنجان بنوشند.
11. چاي كاكوتي بعد از غذا نه تنها مانند چاي سياه آهن بدن را دفع نمي‎كند بلكه هضم غذا را آسان مي‎كند.
12. براي برونشيت مزمن از دم كرده كاكوتي 3 گرم در 300 سي‎سي آب روزي 4 فنجان ميل شود.
13. براي جلوگيري از خونريزي بيني از دم كرده كاكوتي استفاده شود و پنبه‎اي را آغشته به كاكوتي در بيني بگذاريد.
14. كساني كه اعضاي بدن آن‎ها ضعيف شده‎اند از حمام كاكوتي مانند روش رماتيسم استفاده كنند.
15. براي درمان سياتيك از حمام كاكوتي مانند رماتيسم استفاده كنند، و همچنين كاكوتي را به صورت ضماد در محل سياتيك بگذارند.
16. كاكوتي تقويت كننده نيروي جنسي آقايان است.
17. در تابستان يك نوشيدني خوب جهت خنك شدن بدن است.

اسفناج
تقويت كننده قلب - استحكام استخوان‎ها - كم‎خوني– يبوست – سوختگي – جرب - درد مفاصل - سنگ يا شن كليه - ورم معده - نقرس - سرطان معده - سرفه‎هاي خشك – آسم - بيماري قند – وسواس – فشارخون و...
1. طبع اسفناج كمي سرد و تر است يا اينكه معتدل است.
2. اسفناج ضدكم‎خوني است. كساني كه دچار كم‎خوني شده‎اند اسفناج را در سبزي‎هاي خوردني خود قرار دهند و هر روز حداقل سه برگ اسفناج بخورند.
3. اسفناج تقويت كننده قلب است. مانند سبزي همراه غذا خورده شود.
4. اسفناج مخصوصاً بوراني تميز كننده دستگاه هاضمه مي‎باشد.
5. گوگرد موجود در اسفناج باعث قليايي خون مي‎شود، تازه خورده شود.
6. آهكي كه در اسفناج وجود دارد باعث استحكام استخوان‎ها مي‎گردد، تازه خورده شود.
7. اسفناج كمبود املاح معدني بدن را جبران مي‎كند.
8. كساني كه اسفناج را مي‎جوشانند سپس آب اضافي آن را مي‎گيرند آن‎ها فقط تفاله اسفناج را مي‎خورند. بهترين روش خوردن اسفناج تازه آن است سعي كنيد به طعم تازه و خام آن عادت كنيد.
9. اگر مبتلا به ضعف بدن يا اعصاب هستيد چند روز صبح‎ها نصف استكان آب اسفناج با نصف استكان آب شاهي همراه كمي آب بنوشيد.
10. براي يبوست از دمكرده تخم اسفناج استفاده كنيد، 5 گرم در يك ليوان آب به مدت 20 دقيقه دم‎كرده سپس ميل كنيد.
11. براي درمان سوختگي، جرب و زخم‎هاي جلدي اسفناج را در روغن زيتون بپزيد و روي زخم بگذاريد.
12. كساني كه بيماري كبدي دارند اسفناج بخورند.
13. كساني كه درد مفاصل دارند كمتر اسفناج بخورند.
14. كساني كه سنگ يا شن كليه دارند اسفناج به مقدار كمي بخورند البته درمان‎گر ناراحتي‎هاي كليه هم مي‎باشد.
15. كساني كه ورم معده دارند از خوردن اسفناج خودداري كنند.
16. اسفناج براي اطفال كم‎اشتها و كودكاني كه از رشد عقب مانده‎اند بسيار مفيد مي‎باشد.
17. هضم اسفناج آسان است.
18. كساني كه نقرس دارند از خوردن اسفناج خودداري كنند.
19. اسفناج پخته شده را زياد نگه نداريد زيرا در آن تغييرات شيميايي ايجاد مي‎شود و توليد سم مي‎كند.
20. اسفناج براي كساني كه افسرده هستند يا احساس خستگي و گرفتگي مي‎كنند مفيد است.
21. اسفناج براي خانم‎هايي كه دردهاي قاعدگي دارند مفيد مي‎باشد.
22. خانم‎هايي كه يائسه شده‎اند خوردن اسفناج را فراموش نكنند.
23. جويدن اسفناج دندان‎ها و لثه را محكم مي‎كند.
24. يك غذاي خوشمزه با اسفناج: بعد از اينكه برنج را صاف كرديد ابتدا يك مقداري برنج سپس يك لايه اسفناج خام بعلاوه گوشت چرخ كرده گوسفند كه كمي سرخ كرده باشيد مجدداً لايه برنج سپس باز يك لايه اسفناج خام و ادويه‎جات ريخته بگذاريد برنج دم بكشد.
25. اسفناج را خام ميان خمير بگذاريد و در فر يا روغن كنجد بپزيد.
26. براي از بين بردن كرم‎ها ابتدا به مدت 20 ساعت چيزي نخوريد سپس اسفناج را با مقدار بسيار كمي آب، آب پز كنيد كمي نمك هم به آن بزنيد ميل كنيد.
27. كساني كه سرطان معده دارند مي‎توانند قبل از هر غذا يك چهارم استكان آب اسفناج بخورند.
28. براي تسكين درد نيش زنبور و خوابيدن ورم آن ضماد پخته اسفناج را بگذاريد.
29. اسفناج پخته براي سرفه‎هاي خشك، آسم و گرفتگي صدا مفيد است.
30. همانطور كه گفته شد خوردن اسفناج خطر ابتلا به سرطان را بسيار تخفيف مي‎دهد به علت داشتن منيزيم از پيشرفت سرطان جلوگيري مي‎كند.
31. كساني كه بيماري قند دارند اسفناج خام را در برنامه غذايي خود بگذارند.
32. كساني كه كارهاي فكري دارند قبل از غذا سالاد اسفناج بخورند.
33. طرز تهيه سالاد اسفناج: اسفناج + تره + كمي ليموترش + كمي ذرت آب پز + كمي نمك + كمي فلفل قرمز.
34. يك غذاي خوشمزه ديگر: اسفناج + جوانه گندم آب پز و كمي جعفري و آبليمو.
35. يك صبحانه مقوي و خوشمزه: اسفناج 200 گرم + تخم‎مرغ يك عدد + پياز يك عدد + روغن كنجد يا زيتون. ابتدا پيازداغ سپس اسفناج را داخل پياز داغ تفت داده آنگاه تخم‎مرغ را روي آن‎ها بشكنيد و ادويه فراموش نشود.
36. براي درمان يرقان عصاره اسفناج را با شكر مخلوط كرده ميل نماييد.
37. براي سنگ مثانه، آب اسفناج همراه آب ميل شود.
38. براي سر باز كردن دمل از ضماد پخته اسفناج استفاده كنيد.
39. سردردهايي كه در اثر اختلال گوارشي و سوء مزاج هست بايد آش اسفناج كه كمي در آن گشنيز ريخته شده خورده شود.
40. براي سردردهايي كه در اثر اختلالات صفراوي است مي‎توانند اسفناج را با آبليمو يا آب غوره ميل كنند.
41. بيماراني كه مبتلا به سرسام صفراوي هستند اسفناج را در كره گاو و يا روغن بادام پخته نموده با كمي تمبرهندي يا آلوترش ميل نمايند.
42. براي سرسام‎هاي سوداوي از اسفناج با ماش پوست گرفته و جو و روغن بادام شيرين و كمي تخم خشخاش آش درست نموده ميل كنند.
43. كساني كه دچار بيماري‎هاي پروستات شده‎اند اسفناج را در برنامه غذايي خود قرار دهند.
44. كساني كه حبس‎البول شده‎اند روزانه سه بار هر بار سه قاشق غذاخوري آب اسفناج ميل كنند.
45. خوردن اسفناج همراه غذا بوي بد دهان را از بين مي‎برد.
46. كساني كه داراي مزاج سرد هستند اسفناج را با دارچين بخورند.
47. براي درمان كك مك آب اسفناج را با روغن زيتون مخلوط نموده به‎صورت بماليد. هم‎چنين اسفناج را با زيتون به‎صورت سالاد ميل كنيد.
48. خوردن اسفناج به راحت بودن زايمان كمك مي‎كند.
49. كساني كه تصلب شرائين دارند اسفناج را در برنامه غذايي خود قرار دهند.
50. براي پاك كردن برق لباس‎هاي سياه يا خوش‎رنگ نمودن آن لباس آن را با آب اسفناج پخته و آب بشوييد.
51. اسفناج براي كساني كه چشم‎هايشان در مقابل نور ضعيف است مفيد مي‎باشد.
52. جوشانده‎ اسفناج همراه آب دفع كننده سنگ كليه است.
53. براي كساني كه دچار بيماري سينه پهلو شده‎اند (ورم شش‎ها و چركي شدن ريه را سينه پهلو گويند) از آش اسفناج استفاده كنند.
54. خوردن اسفناج پخته كمر درد را تسكين مي‎دهد.
55. جهت گلودرد آب اسفناج چه پخته شده چه خام با كمي نمك مخلوط و غرغره كنيد.
56. يك محلول براي جلوگيري از ريزش مو: برگ اسفناج 35 گرم + برگ شاهي 15 گرم + 5 گرم روغن زيتون مانده در 700 ميلي‎ليتر الكل طبي 25 درجه بگذاريد 15 روز بماند، سپس محلول را صاف كرده و موهاي سر را قبل از رفتن به حمام با آن ماساژ دهيد.
57. براي رشد مو اسفناج را در مخلوطي از روغن كنجد و زيتون مانده جوشانده سپس روغن را به سر بمالند.
58. مادران شيرده براي افزايش شير مي‎توانند از اسفناج استفاده كنند.
59. سكرتين موجود در اسفناج باعث هضم آسان غذا مي‎گردد.
60. براي جوش خوردن سريع شكستگي‎هاي استخواني از اسفناج استفاده كنيد.
61. به‎خاطر وجود يد در اسفناج براي بيماران به گواتر بسيار مفيد است.
62. براي رفع خارش بدن آب اسفناج تازه را به بدن بماليد.
63. كساني كه سوزش ادرار دارند يا قطره‎قطره ادرار مي‎كنند، 5/6 گرم تخم اسفناج را در 500 سي‎سي آب جوشانده در سه نوبت ميل كنيد.
64. كساني كه وسواس دارند اسفناج را به غذاي روزانه خود اضافه كنند.
65. تخم اسفناج براي طحال ضرر دارد.
66. اسفناج رنگ چهره را باز مي‎كند.
67. اسفناج تقويت كننده اعصاب است.
68. كساني كه بواسير دارند سعي كنند از اسفناج زياد استفاده كنند چون اسفناج باعث تخليه سريع روده مي‎گردد.
69. كساني كه انسداد مجاري ادرار دارند اسفناج را با روغن بادام مخلوط نموده ميل كنند.
70. كساني كه فشارخون دارند و سردردهاي ناشي از آن اسفناج و كدو را به‎عنوان غذا انتخاب كنند.
71. كساني كه بيماري سل دارند از جوشانده‎ي آب اسفناج استفاده كنند.
72. كساني كه تصلب شرائين دارند از اسفناج استفاده كنند.
73. براي آنژين قلبي از دم‎كرده‎ي تخم اسفناج شود. (در روز از 5 گرم و به مدت 7 روز بيشتر استفاده نشود).

كاسني
قلنج – يبوست – اگزما - ورم طحال - درد قلب - تقويت قوه باء - درد چشم - يرقان - مخملك - تورم زبان - زيادي بزاق دهان - كورك و خارش - بواسير - يبوست و...
گرچه كاسني جزء سبزي‎هاي خوردني نمي‎باشد در سبزي‎فروشي‎ها كم پيدا مي‎گردد بر آن شديم اين سبزي را كه به فرموده حضرت محمد(ص) سيد سبزي‎هاست. شما را با آن آشنا سازيم، باشد كه در سفره شما جايگاه خودش را پيدا كند و در ابتدا براي اين كه به اهميت اين سبزي پي ببريد گفتاري از پيامبر و امامان نقل مي‎كنيم:
حضرت رضا(ع) فرموده‎اند: بر شما باد خوردن سبزي كاسني كه مال و فرزند را زياد نمايد. هركس دوست دارد اولاد و ثروتش زياد شود به خوردن كاسني ادامه دهد.
حضرت امام صادق(ع) فرموده‎اند: هركس وقت خواب 7 برگ كاسني در شكم او باشد در آن شب از قلنج درامان است.
حضرت علي(ع) فرموده‎اند: بر تو باد كاسني كه آب نطفه را زياد مي‎كند و كودك را زيبا مي‎نمايد و چون گرم است بيشتر پسر را باعث مي‎شود.
حضرت محمد(ص) فرموده‎اند: هركس كاسني بخورد و بخوابد جادو زهر به وي اثر نمي‎كند.
يكي از صالحين گويد در بعضي از وقتها بيدار شدن در شب براي نماز برايم مشكل بود و اين مرا غمگين مي‎نمود شبي امام زمان(عج) را در خواب ديدم و به من فرمودند كاسني بخور كه بيدارشدن برايت آسان گردد. آب آن را نوشيدم و بيدار شدن برايم آسان شد.
امام صادق(ع) نيز فرموده‎اند: بر تو باد، كاسني كه نطفه را زياد مي‎كند و كودك را زيبا مي‎گرداند.
امام رضا(ع) فرموده‎اند: كاسني بر هر دردي شفا هست هيچ دردي در درون انسان نمي‎شود مگر اين كه با كاسني از بين برود.
1. طبع كاسني سرد و تر است و تخم آن سرد و خشك است.
2. طرز تهيه شربت كاسني: آب كاسني را گرفته و هم وزن آن شكر اضافه كرده آهسته مي‎جوشانيم تا سفت شود از اين شربت در شماره‎هاي بعد جهت استفاده خواهيم گفت.
3. براي درمان يبوست از دم كرده برگ و ريشه كاسني هر روز صبح ناشتا يك استكان ميل شود 5 گرم در 150 سي‎سي آب به مدت 20 دقيقه دم كرده صاف نموده با كمي عسل ميل شود يا اين كه 1 تا 2 قاشق از شربت كاسني ميل شود.
4. براي درمان اگزما از دم كرده برگ كاسني مانند شماره 3 روزي يك فنجان استفاده شود.
5. براي درمان ورم طحال 5 گرم برگ كاسني را در 200 سي‎سي آب دم‎كرده روزي 3 فنجان قبل از غذا ميل شود.
6. براي ضدعفوني معده 10 گرم ريشه كاسني در 200 سي‎سي آب دم كرده صبح ناشتا يك استكان ميل شود.
7. براي تسكين درد قلب 3 روز آب كاسني بنوشيد هردفعه 2 قاشق غذاخوري ميل شود. يا عرق آن 10 صبح و 5 عصر نصف استكان به مدت 7 روز ميل شود.
8. براي درد قلنج از جوشانده برگ كاسني شب وقت خواب يك يا چند برگ آن را بخوريد.
9. براي تقويت قوه باه از برگ و ريشه يا عرق كاسني استفاده كنيد و به خاطر داشته باشيد كه در خوردن آن افراط نكنيد دو يا سه روز در ماه استفاده كنيد.
10. براي درمان بزرگ شدن كبد 5 گرم ريشه كاسني در 300 سي‎سي آب جوشانده ميل شود.
11. كاسني حدت و حرارت خون را پايين مي‎آورد و تشنگي را فرو مي‎نشاند.
12. براي سردردهاي گرم و صفراوي برگ كاسني را له نموده به پيشاني بماليد.
13. براي ورم ملتحمه و درد چشم كوبيده كاسني را به صورت ضماد بگذاريد.
14. براي درد مفاصل و نقرس ضماد كاسني با آرد جو و سركه در محل درد بگذاريد.
15. تصفيه كننده خون است: عرق كاسني نصف استكان 10 صبح، نصف استكان 5 بعدازظهر يا از دم كرده كاسني روزي 2 فنجان استفاده شود.
16. اشتهاآور است اگر به علت ضعف عمل دستگاه هاضمه باشد از دم كرده آن استفاده كنيد.
17. اخلاط خوني: روزي 3 قاشق شربت كاسني يا 10 صبح يا 5 بعدازظهر نصف استكان عرق كاسني با آب خورده شود.
18. آب آوردن انساج: مانند شماره 17 استفاده شود.
19. وجود خون در ادرار: روزي 2 استكان عرق كاسني به مدت هفت روز استفاده شود.
20. بيماري‎هاي مزمن پوست در حالت خفيف كه برگ‎ها را له كرده به صورت ضماد بگذاريد يا اين كه با عرق كاسني پوست را بشوييد.
21. كساني كه يرقان دارند از عرق كاسني + شاه تره + بيدمشك و بيد به طور مساوي مخلوط كرده روزي 3 بار هر بار يك استكان بخورند.
22. براي حصبه و تيفوييد روش شماره 21 استفاده گردد.
23. براي مخملك از روش شماره 21 استفاده شود.
24. براي جلوگيري از سكته قلبي از دم كرده مخلوطي از چاي و كاسني استفاده شود مدت زمان دم 10 دقيقه مي‎باشد.
25. جهت درمان سردرد آب كاسني را به پيشاني بماليد.
26. جهت دندان درد از جوشانده برگ و بذر كاسني مزمزه كنيد.
27. جهت تنگي نفس كاسني را كوبيده با آرد جو مخلوط كرده روي سينه بگذاريد.
28. بانوان باردار اگر در دوران بارداري اوايل بارداري كاسني بخورند امكان دارد فرزندشان پسر شود.
29. يكي از كارهاي مهم كاسني نقش آن در نوسازي ياخته‎هاي كبدي مي‎باشد.
30. خوردن كاسني زايمان را آسان مي‎كند صبح و عصر نصف استكان عرق كاسني ميل كنند بيش از سه روز نشود.
31. كاسني ضدانگل است.
32. خوردن كاسني باعث تقويت بينايي مي‎شود.
33. كساني كه ديابت دارند كاسني را با ماست بخورند.
34. تخم كاسني از سفيدشدن مو جلوگيري مي‎كند.
35. براي درمان التهاب كيسه صفرا 10 صبح و 5 بعدازظهر نصف استكان عرق كاسني بخوريد.
36. ماليدن آب كاسني از ورم‎هاي بدن و از خارش آن جلوگيري مي‎كند.
37. يك ماسك زيبايي: كاسني را بكوبيد و آب آن را بگيريد و با سفيده تخم‎مرغ مخلوط نموده به صورت ماسك يك ربع روي پوست بگذاريد.
38. براي درمان گال آب كاهو با آب كاسني مخلوط كرده موضع را بشوييد.
39. كساني كه تمايل به انزوا و سكوت دارند از دم كرده كاسني صبح و عصر ميل كنند زيرا باعث برطرف شدن غم و اندوه مي‎گردد.
40. براي درمان چاكي كه در گوشه‎هاي لب به وجود مي‎آيد چند روز صبح عرق كاسني ميل شود.
41. در صورت تورم زبان كاسني را بجويد.
42. براي رفع زيادي بزاق دهان از دم كرده كاسني استفاده كنيد.
43. براي درمان تبخال هر روز صبح به مدت 14 روز يك استكان عرق كاسني ميل كنند يا نصف استكان آب كاسني يا اين كه 5 گرم تخم كاسني در 200 سي‎سي آب بجوشانند صبح ميل كنند.
44. كساني كه درد مفاصل و تورم زانو دارند ريشه كاسني را ابتدا جوشانده سپس 10 دقيقه دم كرده صبح ناشتا يك فنجان ميل كنند.
45. براي دردهاي جلوي قلب تخم كاسني را 5 گرم در 300 سي‎سي آب 5 دقيقه جوشانده صبح و عصر يك استكان با كمي نبات ميل كنند.
46. براي كورك و خارش آن آرد جو و گل ختمي را در عرق كاسني جوشانده به محل كورك بماليد.
47. چنانچه كليه يا مثانه شما ضربه ديد و ناراحت شد يك قاشق چاي‎خوري تخم كاسني را پودر كرده بعد از غذا ميل شود يا صبح و عصر نصف استكان عرق كاسني با كمي شكر ميل شود.
48. براي درمان افسردگي ريشه كاسني را به مدت 12 ساعت در آب خيسانده سپس حرارت داده صاف نموده ميل شود روزي 2 فنجان براي هر فنجان يك قاشق چاي‎خوري از پودر ريشه كاسني استفاده شود.
49. براي درمان كك مك كاسني را كوبيده با سفيده تخم‎مرغ مخلوط كرده به صورت ماسك روي پوست بگذاريد.
50. كاسني بازكننده عروق است صبح و عصر از دم كرده كاسني يا عرق كاسني نصف استكان ميل شود.
51. كساني كه مبتلا به سرفه هستند كاسني براي آن‎ها زيان‎آور است.
52. كساني كه يبوست دارند از دم كرده كاسني استفاده كنند.
53. كساني كه بواسير دارند براي جلوگيري از سوزش بواسير صبح و عصر عرق كاسني بخورند.

كنگر
لكه‎هاي برص – جرب - اخلاط سينه و...
1. طبع آن گرم و خشك مي‎باشد.
2. براي اين كه براي گرم مزاجان مناسب شود با ماست خورده شود.
3. باعث خارج شدن اخلاط سينه مي‎گردد.
4. ماليدن ضماد يا عصاره آن براي رفع جرب مفيد است.
5. براي از بين بردن لكه‎هاي برص، كنگر را با روغن مخلوط كرده و بر روي لكه بماليد.
6. كنگر همان خاصيت‎هاي كنگر فرنگي را دارد اما قدري بيشتر.
  

قبلی   1   2   3   4   5   6   7   بعدی

نهالستان,خرید نهال,فروش نهال,قیمت نهال,ایران نهال,ایرانهال,نهالستان ایران نهال,نهالستان جهاد کشاورزی,نهالستان جهاد دانشگاهی,نهالستان پردیس کشاورزی,نهالستان دانشگاه تهران,نهالستان بزرگ کرج,نهالستان نمونه کرج,نهال گردو , نهال گردو چندلر , نهال گردو خوشه ای , نهال گردو اسرائیلی , نهال گردو فرنور , نهال گردو کانادایی , نهال گردو ژنوتیب , نهال گردو تویسرکان , نهال بلوط , نهال بلوط شیرین , نهال بلوط همیشه سبز , نهال بلوط قرمز , نهال شلیل , نهال شلیل شمس , نهال شلیل مغان , نهال شلیل انجیری , نهال شلیل سبز , نهال شلیل حسن پور , نهال شلیل سفید , نهال شلیل زودرس , نهال شلیل شبرنگ , نهال شلیل ایندیپندنس ,نهال شلیل زودرس حسن پور , نهال بلوبری سردسیری , نهال بلوبری گلدانی , نهال بلوبری گرمسیری , نهال بلوبری پاکوتاه , نهال شاه توت اصلاح شده , نهال شاه توت کن , نهال شاه توت مشهد , نهال شاه توت , نهال بلوبری , نهال گلابی ,نهال گلابی شاه میوه , نهال گلابی اسپادانا , نهال گلابی پایه کوتاه , نهال گلابی اصلاح شده , نهال گلابی نطنز , نهال گلابی بیروتی , نهال بادام , نهال بادام خوشه ای , نهال بادام دیرگل , نهال بادام مامایی , نهال بادام تونو , نهال بادام آذر , نهال بادام دیمی , نهال بادام فرانیس , نهال بادام اصلاح شده , نهال سنجد , نهال سنجد حاج حسین ,نهال سنجد حاج حسینی , نهال سنجد خرمایی , نهال سنجد قزل , نهال سنجد تلخ , نهال سنجد خوشه ای , نهال سنجد دیم , نهال زرشک , نهال زرشک پفکی , نهال زرشک بیدانه , نهال زرشک قائنات , نهال زرشک زینتی , نهال زرشک قرمز , نهال زرشک آبگیری , نهال انگور , نهال انگور یاقوتی , نهال انگور شانی , نهال انگور زودرس , نهال انگور کشمشی , نهال انگور شرابی , نهال انگور شامپاین , نهال انگور بلک ویلیام , نهال انگور عسگری , نهال انگور قزل اوزوم , نهال سماق , نهال سماق قرمز , نهال سماق آمریکایی , نهال انجیر , نهال انجیر استهبان , نهال انجیر زرد , نهال انجیر اسرائیلی , نهال انجیر مقاوم به سرما , نهال انجیر سردسیری , نهال انجیر خشک , نهال انجیر گلابی , نهال انجیر پیوندی , نهال انجیر سه فصل , نهال زستون , نهال زیتون زرد , نهال زیتون کنسروالیا , نهال زیتون تلخ , نهال زیتون مانزالینا , نهال زیتون سیاه , نهال زیتون آربیکن , نهال زیتون میشن , نهال زیتون فیشمی , نهال زیتون سبز , نهال موز , نهال موز پاکوتاه , نهال موز سردسیری , نهال موز آبی , نهال موز کاوندیش , نهال موز قرمز , نهال موز ابلق , نهال آناناس , نهال زغال اخته , نهال زغال اخته الموت , نهال زغال اخته اصلاح شده , نهال زغال اخته پیوندی , نهال انار , نهال انار گرمسیری , نهال انار بی هسته , نهال انار شیرین یزد , نهال انار دانه سیاه یزد , نهال انار ژله ای , نهال انار بی دانه افغانستان , نهال بی دانه , نهال انار گلوباریک , نهال انار ملس , نهال انار ترش , نهال زردالو , نهال زردالو پایه رویشی , نهال زردالو دیرگل , نهال زردالو پرتقالی , نهال زردالو عسگرآباد , نهال زردالو رجبعلی , نهال زردالو قیسی , نهال زردالو گرمسیری , نهال زردالو قرمز , نهال زردالو شاهرودی , نهال آلبالو , نهال آلبالو مجاری , نهال آلبالو درشت , نهال آلبالو اسرائیلی , نهال آلبالو بوترمو , نهال آلبالو محلی , نهال آلبالو پیوندی , نهال آلبالو رسمی , نهال آلبالو سیگانی , نهال خرمالو , نهال خرمالو گوجه ای , نهال خرمالو موزی , نهال خرمالو گلدانی , نهال خرمالو سردسیر , نهال خرمالو انبه ای , نهال گوجه سبز , نهال گوجه سبز زودرس , نهال گوجه سبز سردرود , نهال گوجه سبز برغان , نهال گوجه سبز شهریار , نهال گوجه سبز ترکیه ای , نهال گوجه سبز قرمز , نهال گوجه سبز سردری , نهال ازگیل , نهال ازگیل پیوندی , نهال ازگیل ژاپنی پیوندی , نهال ازگیل محلی , نهال توت موزی , نهال توت موزی قرمز , نهال توت موزی سفید , نهال شاه توت موزی , نهال توت , نهال آمریکایی , نهال توت سفید , نهال توت سیاه , نهال توت مجنون , نهال توت قرمز , نهال توت هرات , نهال توت کاکوزا , نهال توت شمیرانی , نهال توت مشهد , نهال آلو , نهال آلو بخارا , نهال آلو شابلون , نهال آلوچه , نهال آلو کالیفرنیا , نهال آلو سیاه , نهال آلو قرمز , نهال آلوچه جنگلی , نهال آلو برقانی , نهال آلو بخارا سیاه , نهال آلوچه سبز , نهال سیب , نهال سیب آبی , نهال سیب عروس , نهال سیب گلاب , نهال سیب توسرخ , نهال سیب سیاه , نهال سیب گرمسیری , نهال سیب فرانسوی , نهال سیب سبز , نهال سیب قرمز , نهال سیب ترش , نهال پسته , نهال پسته اکبری , نهال پسته پیوندی , نهال پسته هیبریدی , نهال پسته آمریکایی , نهال پسته اسرائیلی , نهال فندق , نهال فندق پرمحصول , نهال فندق ماکادیمیا , نهال فندق انیس , نهال فندق ترکیه , نهال فندق استرالیایی , نهال فندق انیس ترکیه , نهال فندق پیوندی , نهال هلو , نهال هلو زعفرانی , نهال هلو زودرس , نهال هلو جوادی , نهال هلو کاردی , نهال هلو خونی , نهال هلو پاییزه , نهال هلو انجیری خونی , نهال هلو انجیری , نهال هلو انجیری زعفرانی , نهال هلو البرتا , نهال گیلاس , نهال گیلاس خوشه ای , نهال گیلاس اسرائیلی , نهال گیلاس تکدانه , نهال گیلاس پاکوتاه , نهال گیلاس تکدانه مشهد , نهال گیلاس زودرس , نهال گیلاس سورینام , نهال گیلاس آمریکایی , نهال گیلاس هارت , نهال گیلاس مقاوم به سرما , نهال به , نهال به قرمز , نهال به ژاپنی , نهال به اصفهان , نهال به ترش , نهال به پاکوتاه , نهال عناب , نهال عناب گلابی , نهال عناب پیوندی , نهال عناب بیرجند , نهال عناب چینی , نهال عناب ژاپنی , نهال عناب ترکیه , نهال عناب اوکراینی , نهال عناب خرمایی , نهال عناب گردویی , نهال پایه رویشی , نهال زودبازده , نهال شناسنامه دار , نهال اصلاح شده , نهال کشت بافت , نهال ژنوتیپ , نهال پیوندی , نهال دیرگل , نهال مقاوم به سرما , خرید نهال , فروش نهال , قیمت نهال , نهالستان , نهالفروشی , ارقام نهال , نهال میوه , نهال گلدانی , نهال ریشه لخت , نهال بن دار , نهال 1ساله , نهال 2ساله , نهال 3 ساله , نهال 4 ساله , نهال 5 ساله , خرید بذر , فروش بذر , قیمت بذر , لیست قیمت نهال , خرید میوه , فروش میوه , قیمت میوه,نهالستان جهاد کشاورزی تهران,نهالستان جهاد کشاورزی مشهد,نهالستان جهاد کشاورزی دماوند,نهالستان جهاد کشاورزی تبریز,نهالستان جهاد کشاورزی ارومیه,خرید نهال از جهاد کشاورزی,خرید نهال از جهاد کشاورزی مشهد,خرید نهال از جهاد کشاورزی تبریز,خرید نهال از جهاد کشاورزی ,گیلان,خرید نهال از جهاد کشاورزی قزوین,خرید نهال از جهاد کشاورزی شیراز,خرید نهال از جهاد کشاورزی شهریار ,خرید نهال شلیل , خرید نهال شاه توت , خرید نهال گلاب , خرید نهال بادام , خرید نهال سنجد , خرید نهال زرشک , خرید نهال انگور , خرید نهال سماق , خرید نهال انجیر , خرید نهال زیتون ,خرید نهال زغال اخته , خرید نهال انار , خرید نهال خرمالو , خرید نهال گوجه سبز , خرید نهال گردو , خرید نهال توت , خرید نهال به , خرید نهال آلو , خرید نهال سیب , خرید نهال پسته , خرید نهال فندق,نهالستان,خرید نهال,فروش نهال,نهالکده مهندس حسینی,نهالکده کرج,موسسه نهالکده مهندس حسینی,