مس :
1. براي تبديل آهن به هموگلوبين مس از ضروريات است و بعد از پانزده دقيقه وارد جريان خون مي‎گردد در صورتي كه مس بدن كم باشد هر چقدر آهن هم زياد باشد اما هموگلوبين ساخته نخواهد شد.
2. مس اسيدآمينه تيروزين (Tyrosine) و قابل استفاده نموده و تبديل به عامل رنگ مو و پوست مي‎گردد.
3. براي جذب ويتامين C ضروري است.
4. مس در جذب آهن بدن كمك كرده و انرژي را بالا مي‎برد.
5. كمبود آن باعث نواقص استخوان‎بندي مي‎گردد، كمبود آن امكان ايجاد آرتروز روماتيسمي را فراهم مي‎كند.
6. استفاده زياد مس باعث بي‎خوابي، ريزش مو و عادت ماهانه نامرتب و افسردگي مي‎گردد، البته كمبود آن باعث اختلال در رشد مو هم مي‎گردد.
7. مس قدرت ذخيره‎سازي آهن در بدن را افزايش مي‎دهد.
8. كمبود مس در بدن باعث ترشحات غيرطبيعي رحم و خارش آن مي‎شود.
9. مس داراي تأثير ضدعفونت وتورم مي‎باشد.
10. مس براي رشد استخوا‎ن‎ها و غضروف‎ها لازم است.
11. مس براي اين كه مغز اعمال طبيعي خود را انجام دهد نقش مؤثري دارد.
12. كمبود مس باعث بيماري‎هاي كليه و سوء تغذيه مي‎گردد.
13. كساني كه مرض قند دارند از ميوه‎هايي كه گفته خواهد شد و حاوي مس مي‎باشند بيشتر استفاده كنند.
14. مس مقاومت بدن را در برابر امراض عفوني مخصوصاً سياه زخم زياد مي‎كند.
15. مواد غذايي كه در آن‎ها مس موجود مي‎باشد: غذاهاي دريايي، خرما، انجير، شاه بلوط، سيب قرمز، توت‎فرنگي، فندق، گردو، پرتقال، هلو، گيلاس، گوجه‎فرنگي، زرده تخم‎مرغ، جگر، ذرت، والك، چغندر، مارچوبه، بولاغ اوتي، زيتون، كاسني، مغز گوساله.
سرب :
1. سرب يك فلز بسيار سمي است كه از طريق هواي آلوده و يا نوشيدن آب‎هايي كه از لوله‎هاي سربي عبور مي‎كند جذب بدن مي‎شود به خاطر همين اگر از آب شير مي‎نوشيد بگذاريد چند دقيقه‎اي بگذرد تا آن سربي كه در آب محلول شده است از بين برود.
2. وجود سرب در خون باعث ورم، اورمي و بالارفتن فشارخون مي‎گردد. گاهي هم باعث فلج دست و پا و بازو مي‎شود.
3. در اثر مسموميت سرب گاهي دردهاي شديدي در روده به وجود مي‎آيد كه شبيه آپانديس مي‎باشد.
4. در گذشته براي درمان غدد خنازير پارچه‎اي را آغشته به سرب مي‎كردند بر روي غدد مي‎بستند و يا اين كه يك ورق نازك از سرب را روي آن‎ها مي‎گذاشتند.
5. براي درمان ورم بيضه اطفال، جوهرسرب را در آب گرم ريخته بيضه كودك را در آن بگذاريد و آهسته ماساژ دهيد.

كلر :
1. معمولاً كلر به صورت تركيب با سديم توسط نمك طعام و مواد غذايي وارد بدن مي‎شود. تعادل آن در بدن بستگي به مقدار مصرف نمك طعام در بدن دارد.
2. كلر تعادل اسيد قليايي خون را تنظيم مي‎كند.
3. به عملكرد كبد كمك نموده تا مواد زائد را از بدن خارج نمايد.
4. به انعطاف‎پذيري بدن هنگام حركت كمك مي‎كند.
5. به هضم غذا كمك مي‎كند.
6. كمي كلر، باعث ريزش مو و از دست دادن دندان مي‎گردد.
7. با مصرف آب كلر دار ويتامين E از بين مي‎رود.
8. براي اين كه باكتري‎هاي روده از بين نرود خوب است كه همراه آب كلردار ماست خورده شود.
9. هنگام هضم غذا مقدار كلر خون كم است و اين جاست كه حضرت رسول(ص) فرموده‎اند: قبل و بعد از غذا كمي نمك را بچشيد.

گوگرد :
1. طبع گوگرد گرم و خشك است.
2. گوگرد رنگ پوست را بهتر مي‎كند و به موها شفافيت مي‎بخشد.
3. براي سلامت مو، پوست و ناخن‎ها از ضروريات است.
4. در سوخت و ساز بدن با گروه ويتامين‎هاي B همكاري مي‎كند.
5. به كبد در ترشح صفرا كمك مي‎كند.
6. گوگرد قسمتي از بافت سازنده اسيد آمينه‎ها مي‎باشد.
7. گوگرد عنصر مهم تشكيل دهنده بافت‎هاي استخواني و پوست و مو مي‎باشد.
8. كمبود گوگرد باعث ريزش مو، خرابي ناخن‎ها، اگزما، كهير و جوش مي‎گردد.
9. براي درمان ميگرن، روماتيسم، برونشيت و اختلال كبدي و ترميم سلول‎ها مفيد است.
10. گوگرد به متابوليسم مغز كمك مي‎كند.
11. براي بيماري برص و پيسوريازيس با سركه به صورت ضماد بماليد.
12. براي جوش‎هاي صورت زير نظر پزشك استفاده گردد.
13. گوگرد را در آب گرم حل كرده اعضاي فلج و بي‎حس را با آن بشوييد.
14. براي جبران كمبود گوگرد در بدن، صبح ناشتا يك استكان آب خيار، با كمي آب ليمو مخلوط كرده ميل شود يا اين كه پياز را همراه غذا بخوريد.
15. يك نسخه ديگر براي بيماري برص: گوگرد زرد و گوگرد سفيد را به نسبت مساوي پودر نموده در روغن زيتون و سركه حل كنيد به موضع بماليد.
16. با دود گوگرد مي‎توان زنبورها را فراري داد.
17. ضماد گوگرد باعث سفيدشدن مو مي‎شود.
18. در اين مواد غذايي گوگرد وجود دارد: گوشت گوساله كم چرب، حبوبات خشك، ماهي، تخم‎مرغ، كلم، سير، پياز، موسير، تربچه، جعفري، جوانه عدس و گندم، خربزه، تمشك، توت‎فرنگي، مويز، انگور، هويج، كرفس، ترب، سيب‎زميني، گوجه‎فرنگي، شاهي، ملاس سياه، خردل، كاكائو، برنج، اسفناج، خرما، بولاغ اوتي، شلغم، نخود، سويا، ميگو، ماهي ازون برون، قزل‎آلا، فندق و گردو.

منگنز :
1. براي تركيب طبيعي استخوان‎ها لازم است.
2. در توليد تيروكسين (Thyroxin) هورمون غدد تيروئيد بسيار ضروري است.
3. براي هضم و جذب غذا لازم است.
4. در برطرف كردن خشكي كمك مي‎كند.
5. در جلوگيري از پوكي استخوان مفيد مي‎باشد.
6. حافظه را تقويت مي‎كند.
7. ناآرامي عصبي را كاهش مي‎دهد.
8. مصرف زياد كلسيم و فسفر، فيبر و اسيدفيتيك (Phytic Acid) باعث مي‎شود كه جذب منگنز مختل شود.
9. براي بازسازي و عملكرد سيستم اعصاب مركزي مورد نياز است.
10. منگنز در متابوليسم‎هاي بدن، واكنش قندها و چربي‎ها شركت دارد.
11. سيستم‎ دفاعي بدن را تقويت مي‎نمايد.
12. كمبود آن در بدن باعث كوري، ناشنوايي، گيجي و فلج مي‎گردد.
13. در توليد هورمون جنسي نقش دارد.
14. در بهبود بيماري آسم، ميگرن، اگزما، سوء هاضمه و ناراحتي‎هاي كبدي مؤثر است.
15. كمبود منگنز باعث توقف رشد مي‎گردد و همچنين نازايي به دنبال دارد، باعث مرگ جنين مي‎شود، بيضه‎ها نيز كوچك مي‎گردد.
16. براي مصرف و ذخيره تيامين واسطه مؤثري است.
17. از جمع شدن چربي در كبد جلوگيري مي‎كند.
18. نبودن آن باعث كم خوني تدريجي مي‎گردد.
19. منگنز يك عنصر ضدآلرژي قوي است.
20. متابوليسم چربي‎ها و قندها را فعال مي‎كند و دفاع ايمني بدن را تقويت مي‎كند.
21. براي افرادي كه ميگرن دارند مفيد مي‎باشد.
22. ماليدن منگنز بر روي لك‎ها و جوش‎هاي صورت مناسب است.
23. منگنز خنك كننده پوست، خوشبو كننده و ضدعرق‎هاي زير بغل مي‎باشد.
24. كمبود منگنز باعث سفيدي مو مي‎شود عامل اصلي رنگ مشكي مو منگنز است.
25. كمبود روي و منگنز باعث كم‎خوابي كودك مي‎شود ناگفته نماند كه نمي‎شود منگنز را به كودك‎هاي زير 3 ماه داد بهتر است مادر موادغذايي را كه در آن‎ها منگنز وجود دارد بخورد.
26. مواد غذايي كه در آن‎ها منگنز وجود دارد: جعفري، اسفناج، كاهو، چغندر، انجير خشك، آلوخشك، مارچوبه، كلم سبز، گوجه‎فرنگي، جوانه گندم، سيب‎زميني زردآلو، آناناس، سبزي‎هاي برگ پهن، چاي، كاسني، بادام، فندق، بلوط، مورد، لپه، سويا، لوبياي سفيد، گردو، بادام زميني، نارگيل، سير، نان سبوس‎دار، بولاغ اوتي، تمشك، لوبياي سبز، نخودفرنگي، هلو، جگر، گوساله، كشمش، مارچوبه، خرما، ماهي، گوشت، تخم‎مرغ، شير، موسير، پياز، ذرت، قارچ، سيب، مركبات و كرفس.

آرسينك :
1. مقدار بسيار كمي در بدن وجود دارد.
2. نيروي دفاعي بدن را تقويت مي‎كند.
3. در موارد كم‎خوني مورد استفاده قرار مي‎گيرد.
4. كساني كه بيش از حد كار مي‎كنند آرسينك نياز دارند.
5. براي دوران نقاهت مورد استفاده قرار مي‎گيرد.
6. افسردگي را از بين مي‎برد.
7. در مورد لنفاتيسم و راشيتيسم نيز از آن استفاده مي‎شود.
8. اين شبه فلز براي تقويت اعصاب مفيد است.
9. براي سل و جذام نيز مفيد است.
10. در گذشته براي بيماري سفليس تجويز مي‎شده است.
11. به طور كلي بيماري جذام به خاطر كمبود وگرسنگي نامرئي آرسينك است.
12. آرسينك يك سم كشنده و خطرناك مي‎باشد ولي اگر از طريق گياه و ميوه وارد بدن شود هيچ خطري ندارد.
13. مواد غذايي كه در آن‎ها آرسينك وجود دارد: ماهي، كلم، كاهو، شلغم، بولاغ اوتي، تره، عدس، اسفناج، سيب‎زميني، برنج، فلفل سبز، سيب، هويج، جوانه گندم، آناناس، سير، گلابي، جعفري، ليموشيرين.

آب :
1. طبع آن سرد و تر است.
2. حدود 50 تا 75 درصد بدن انسان را آب تشكيل داده است.
3. بالا برنده انرژي الكترومغناطيسي بدن است.
4. باعث افزايش اكسيژن خون مي‎گردد.
5. مفيد در حفظ متابوليسم است.
6. برطرف كننده بيخوابي است.
7. باعث طول عمر مي‎شود اگر هر روز صبح ناشتا از داخل بيني فرو بريم.
8. خوردن بين غذا باعث چاق شدن مي‎شود.
9. برطرف كننده سكسكه است.
10. كساني كه سردرد دارند و داراي غده‎هاي مغزي هستند هر نيم ساعت يك ليوان آب جوش بنوشند.
11. كساني كه يبوست دارند صبح ناشتا و شب قبل از خواب يك ليوان آب بخورند.
12. آب قلياكننده خون بدن است.
13. كساني كه سرطان دارند هر نيم ساعت يك فنجان آب جوش بنوشند.
14. براي درمان كم خوني در آب سرد قدم بزنيد.
15. براي پيشگيري از سرماخوردگي روزي 3 تا 5 بار آب ولرم را از بيني به داخل دهان فرو بريد و هر نيم ساعت يك ليوان آب جوش بخوريد.
16. براي رفع چين و چروك اطراف دهان صبح‎ها دهان را پر از آب سرد كنيد و چند دقيقه نگهداريد. مواظب دندان‎ها باشيد.
17. براي درمان سياهي زيرچشم صبح‎ها با آب جوشيده چشم‎ها را كمپرس كنيد.
18. دوش گرفتن با آب داغ باعث ضعف بينايي و سفيدشدن مو مي‎گردد.
19. كساني كه روماتيسم دارند آب كمتر بخورند.
20. آب داغ باعث از بين رفتن زيبايي مي‎گردد.
21. بالاي غذا آب خوردن باعث سوءهاضمه مي‎شود.
22. براي درمان قاعدگي سخت دوش آب سرد بگيريد و قبل از اين كه داخل آب گرم برويد كمي آب گرم بنوشيد.
23. ماساژ بدن در آب گرم براي فشار خون مناسب است.
24. كساني كه سل دارند هفته‎اي 3 بار حمام آب گرم بگيرند.
25. براي تقويت قلب هفته‎اي چندبار حمام گرم و از آب دريا استفاده شود. آب زيادگرم نباشد.
26. قدم زدن در آب سرد باعث تسكين اعصاب مي‎شود.
27. براي پايين آوردن تب پاها را در آب نمك شستشو دهيد.
28. حمام گرفتن در آب شور براي تصلب شرائين مفيد است.
29. براي درمان بواسير از نيمه پائين بدن دوش سرد بگيريد.
30. آب دريا براي ورم پروستات مفيد است و يا قسمت باسن را براي مدت ده دقيقه در آب گرم قرار دهيد.
31. براي درمان نقرس و اسيداوريك روي آلت روزي چندبار آب سرد بريزند.
32. قدم زدن در آب سرد و نوشيدن آب سرد، دو ليوان قبل از خواب لاغري را درمان مي‎كند.
33. خوردن آب باران براي بيماران صرع مفيد است، باران بهاري.
34. براي درمان تبخال يخ را به مدت يك ساعت روي تبخال بگذاريد.
35. براي جلوگيري از خون مردگي موضع را در آب يخ بگذاريد.
36. نوشيدن آب قبل از غذا اشتها را كم مي‎كند.
37. خوردن آب براي خارج كردن مواد زائد بدن ضروري است.
38. چنان‎چه تب داريد هر نيم ساعت يك ليوان آب ولرم بنوشيد.
39. به خاطر داشته باشيد كه سرب در آب حل مي‎گردد چنان‎چه جهت آشاميدن آب از شير آب مي‎خواهيد استفاده كنيد بگذاريد مقداري آب از آن برود سپس از آن استفاده كنيد و استفاده از شير آب گرم جداً خودداري كنيد. چون ممكن است سربي كه داخل آهن لوله‎ها وجود دارد در آب حل شده باشد و باعث مسموميت شما ‎گردد.
40. چنان چه دسترسي به آب سالم نداريد آب را حداقل 20 دقيقه بجوشانيد سپس استفاده كنيد.
41. سعي كنيد از آب‎هاي حاوي كلر كمتر استفاده كنيد چون آب شهري كلر دارد، آب را در ظرفي كه درب آن باز است براي 15 دقيقه تا يك ساعت بگذاريد بماند سپس استفاده كنيد.
42. يك روش ديگر براي ضدعفوني كردن آب مخلوط نمودن آن با كمي آبليمو است.
43. آبي كه بسيار سرد باشد باعث ضعف قوه باه مي‎گردد.
44. هيچ گاه بعد از مصرف ميوه آب ننوشيد.
45. مصرف بيش از حد آب نه تنها سموم بدن را دفع نمي‎كند بلكه خود آب هم سم مي‎شود.
46. آب‎هاي سنگين و شور باعث يبوست مي‎شود.
47. براي از بين بردن زردي پوست هر روز صبح با آب سرد استحمام كنيد.
48. خوردن روزي يك قاشق آب دريا بسيار مفيد است.
49. حضرت رسول(ص) فرموده‎اند آب را جرعه جرعه بنوشيد و بدون نفس كشيدن و يك مرتبه نياشاميد. بهترين روش نوشيدن آب جرعه جرعه است.
50. استحمام با آب سرد بعد از غذا مخصوصاً خوردن ماهي باعث ثقل، فلج بدني و سكته ناقص مي‎گردد.
51. استحمام با آب داغ باعث ريزش مو و سكته قلبي مي‎گردد.

يد :
1. يد در بدن يك انسان سالم و بالغ حدود 20 تا 50 ميلي‎گرم وجود دارد كه دو سوم آن در غده تيروئيد (غده‎اي كه در جلوي گردن است) مي‎باشد.
2. يد موجب نشاط، شادابي، سرزنده بودن و تناسب اندام مي‎گردد.
3. يد براي رشد و نمو و روئيدن مو لازم است.
4. در حفظ سلامت مو، ناخن، پوست و دندان مؤثر است.
5. در سوزاندن چربي‎ها براي لاغر شدن كمك مي‎كند.
6. كمبود آن باعث بيماري گواتر مي‎گردد.
7. كمبود يد باعث كم‎هوشي و كوتاهي قد مي‎گردد.
8. مصرف زياد كلم خام باعث مي‎شود بدن به اندازه كافي يد جذب نكند.
9. يد فشارهاي عصبي را كاهش مي‎دهد.
10.يد به ساخت كلسترول خون كمك مي‎كند و همچنين از رسوب كلسترول در عروق جلوگيري نموده و چربي‎هاي ناخواسته و اضافي بدن را مي‎سوزاند.
11.كمبود يد در بدن باعث تشويش و نگراني مي‎شود.
12.يد براي معالجه نرمي استخوان، بيماري‎هاي پوستي و سل نقش ارزنده‎اي دارد.
13.استفاده از مواد الكلي باعث از بين رفتن مواد يد مي‎گردد.
14.يد باعث برطرف شدن خون مردگي عضلات مي‎شود.
15.يد تنظيم كننده دستگاه قلبي و عروقي است.
16.كمبود يد امكان افزايش سرطان غده تيروئيد را دارد.
17.يد تنظيم كننده توليدمثل است, اين اعمال به عهده هورمون تيروئيد است كه در بعضي مواقع از ارگان‎هاي ديگر نيز كمك دريافت مي‎كند.
18.كساني كه گواتر دارند از خوردن شلغم، برگ و تخم كلم، خردل و از گياهان تيره شب‎بو مانند كيسه كشيش خوددداري كنند.
19.مواد غذايي كه در آن‎ها يد موجود مي‎باشد: سبزي‎ها كه در خاك غني از يد روئيده باشند، پياز، تمامي غذاهاي دريايي، روزي يك قاشق چايخوري آب دريا، استنشاق هواي دريا يكي از راه‎هاي بسيار خوب تغذيه يد مي‎باشد، تربچه، سيب‎زميني، مارچوبه، هويج، گوجه‎فرنگي، اسفناج، نخود، قارچ، كاهو، موز، توت‎فرنگي، زرده تخم‎مرغ، شير، پنير، روغن كبد ماهي، كنگر، تره‎فرنگي، ترشك، تره، انگور، شاهي و بولاغ اوتي.

 

1   2   3   بعدی