خرید نهال : قیمت نهال : خرید نهال عناب : خرید نهال به : خرید نهال گیلاس : خرید نهال فلفل سیاه : خرید نهال هلو : خرید نهال فندق : خرید نهال پسته هیبریدی : خرید نهال سیب : خرید نهال آلو : خرید نهال توت : خرید نهال گردو : خرید نهال توت موزی : خرید نهال ازگیل : خرید نهال گوجه سبز : خرید نهال خرمالو : خرید نهال آلبالو : خرید نهال زردالو : خرید نهال انار : خرید نهال زغال اخته : خرید نهال زیتون : خرید نهال انجیر : خرید نهال سماق : خرید نهال انگور : خرید نهال زرشک : خرید نهال سنجد : خرید نهال بادام : خرید نهال گلابی : خرید نهال شاه توت : خرید نهال بلوبری : خرید نهال شلیل : خرید نهال شاه بلوط

تهیه و آماده سازی پیوندک

 

پیوندک از ارقام و ژنوتیپ های برتری تهیه می شود که دارای خصوصیاتی نظیر باردهی جانبی بالا، محصول زیاد، نسبت مغز به پوست بالا، رنگ مغز روشن، تاریخ برگ دهی دیر و .... است.

معمولا شاخه هایی با طول 160-60 سانتی متر و قطر 16-10 میلی متر دارای کیفیت مناسبی برای تهیه پیوندک شاخه بریده هستند. و از شاخه هایی برای تهیه پیوندک استفاده می گردد که سطح مقطع آنها مدور و گرد بوده و حداقل یک متر طول داشته باشند. شاخه هایی که دارای رشد کم، عدسک های فراوان و برجسته ، دارای جوانه های گردن دار، شاتون های نر فراوان و یا سطح مقطع زاویه دار هستند برای تهیه پیوندک مناسب نیستند. جوانه های مورد نیاز برای پیوند در ماه های آذر، دی و بهمن تهیه و جمع آوری می شوند، طول شاخه های حامل جوانه مهمولا 50-30 سانتی متر بوده و در سردخانه در درجه حرارت 4-0 درجه سانتی گراد با رطوبت 90-80 درصد نگهداری می شوند. بهتر است برای جلوگیری از خشک شدن پیوندک ها آنها را در داخل خاک اره مرطوب و یا پیت قرار داده و سپس آنها را در داخل کیسه های پلاستیکی بزرگ (نظیر کیسه زباله) نگهداری نمود تا رطوبت خود را حفظ نمایند.