چرا گیرایی پیوند در گردو ضعیف است
نیاز به دمای بالا جهت تشکیل کالوس، تفاوت در ضخامت پوست پایه و پیوندک، ترشحات آوندهای چوبی، وجود مواد باز دارنده، بالا بودن میزان فنل ها همراه با قند و ژوگلون و اسید کوماریک، مغز چوب پنبه ای ساقه در گردو ، نیاز به رطوبت نسبی بالا در مدت تشکیل کالوس و رشد پیوندک و همچنین محدودیت در تهیه پیوندک مناسب مهمترین عوامل تاثیر گذار در گیرایی پیوند گردو است.
کمبود رطوبت در شاخه پیوندک یکی از عوامل اصلی در کم شدن درصد موفقیت در گرفتن پیوند است، میزان ترکیبات هورمونی شامل IAA و نسبت (C/N) که رابطه مستقیم با نسبت (IAA/ABA) دارد در گرفتن پیوند موثر است.