آخرین اخبار: جهت همکاری با سایت نهالکده به قسمت امور نمایندگی ها مراجعه نمایید.

قابل توجه بازدیدکنندگان محترم : فروش ویژه انواع نهال های گلدانی جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا با روابط عمومی سازمان تماس حاصل فرمایید02166462736-09120398416 مهندس مخملباف فروش ویژه انواع نهالهای توت،توت موزی،شاه توت،زالزالک پیوندی،زغال اخته،بلوبری،کاموات،خرمالو ژاپنی،ازگیل ژاپنی جهت کسب اطلاعات بیشتر لطفا با روابط عمومی سازمان تماس حاصل فرمایید02166460743-09120398416 مهندس مخملباف ارایه کلیه خدمات امور محوطه سازی و فضای سبز و نگهداری از باغات و باغچه ها،روف گاردن و کلیه فضاهای سبز آپارتمانی بصورت دوره ای ماهیانه و سالیانه

سيب زميني
زخم معده - ورم چشم – بواسير – رماتيسم - سوء هاضمه - آرتريت - تشنج عصبي - آفتاب‎ سوختگي - اگزما - كرم‎هاي روده - دمل و كورك – نورالژي و...
1. به خاطر وجود املاح پتاس در سيب ‎زميني براي افرادي كه بيماري قند دارند به‎ عنوان غذا مفيد مي‎باشد و بهتر است كه سيب ‎زميني را تنوري پخته كنند و ميل كنند.
2. سطح سبزي كه در بعضي از سيب‎ زميني‎ها وجود دارد سمي است از خوردن آن جلوگيري كنيد.
3. سيب‎ زميني پخته شده كه چندساعتي بماند فاسد مي‎شود نبايد بخوريد.
4. روي سيب‎زمين ي پخته سركه يا آبليمو نريزيد.
5. سيب ‎زميني پخته را در آب نگهداري نكنيد چون باعث توليد ميكروبي مي‎شود كه مرگ ‎آور است.نام آن ميكروب ciluo protuo است.
6. اگر پوست در اثر آب جوش يا آش سوخت فوراً سيب‎ زميني خام رنده كرده روي قسمت سوختگي بگذاريد و چندمرتبه عوض كنيد.
7. سيب‎ زميني كه جوانه زد از خوردن آن خودداري كنيد چون مسموميت ايجاد مي‎كند. نشانه ‎هاي مسموميت: سردرد، تهوع، دل ‎پيچه، سرگيجه، ضعف ضربان قلب.
8. سيب‎ زميني به علت داشتن املاح فسفر شهوت را زياد مي‎كند.
9. كساني كه زخم معده دارند از پوره سيب ‎زميني به‎ عنوان غذا استفاده كنند.
10. براي درمان ورم چشم سيب ‎زميني را رنده كرده به ‎صورت ضماد روي چشم بگذاريد.
11. مرهم سيب‎ زميني براي بواسير و بيماري فيستول مفيد است.
12. سيب ‎زميني ضدكم‎خوني است.
13. براي پختن سيب ‎زميني، سيب ‎زميني را بايد در آب سرد انداخت تا رفته‎ رفته جوش آيد و بپزد آب حاصل از سيب ‎زميني آب‎پز ادرارآور مي‎باشد و براي كساني كه مبتلا به سنگ كليه و سنگ مثانه مي‎باشند مي‎توانند از اين آب استفاده كنند.
14. كساني كه مبتلا به رماتيسم و نقرس هستند 30 گرم برگ سيب‎ زميني را در يك ليتر آب جوشانده روزي 3 استكان بخورند.
15. اشخاصي كه مبتلا به ورم مفاصل مي‎باشند در برنامه غذايي خود سيب ‎زميني تنوري و آب‎پز را بگذارند.
16. بهترين روش آب‎پز سيب ‎زميني اين است كه با آب كمي سيب ‎زميني را پخته تا زماني كه سيب ‎زميني پخته مي‎شود آب ظرف هم خشك مي‎شود اين نوع سيب ‎زميني خيلي خوشمزه است و كمي نمك به آن اضافه مي‎كنند.
17. سيب ‎زميني رنده شده به‎صورت ضماد براي ورم و ترك‎خوردگي‎هايي كه در اثر سرما به‎وجود آمده است مفيد مي‎باشد.
18. آب سيب ‎زميني خام براي كساني كه سنگ كليه دارند مفيد مي‎باشد.
19. يكي از غذاهاي خوب براي اطفال شما پوره سيب‎ زميني مي‎باشد چون علاوه بر اين كه آسان هضم مي‎شود به خاطر موادي كه دارد به رشد كودك كمك مي‎كند.
20. براي صورت‎هايي كه خسته شده ‎اند و خسته به نظر مي‎رسند سيب ‎زميني رنده كرده با يك قاشق روغن زيتون مخلوط كرده سپس به ‎صورت و گردن بماليد اين ماسك به مدت نيم ساعت روي پوست بماند.
21. براي رفع جوش‎هاي غرور و زخم‎هاي چركي پوست و زخم چركي جلدي از ماسك شماره 20 مي‎توان استفاده كرد.
22. اگر مي‎خواهيد پوستي نرم و لطيف داشته باشيد سيب ‎زميني را به‎ صورت خام رنده كرده در مخلوط ‎كن خوب مخلوط كنيد كمي گلاب به آن اضافه نموده در حمام اين محلول را به پوست بماليد و آهسته ماساژ دهيد هفته ‎اي يك‎بار سيب‎زميني پخته اثرش بيشتر است.
23. اگر چنانچه لوله گوارش شما آسيب ديد و يا متورم شد آب سيب‎ زميني خام را جرعه جرعه بنوشند.
24. آب سيب‎زميني خام نرم كننده بافت‎ها و التيام‎بخش زخم‎هاست.
25. آب سيب‎زميني خام براي زخم معده، ورم معده، سوء هاضمه مفيد مي‎باشد.
26. آب سيب ‎زميني براي آرتريت و رماتيسم و ديابت مفيد است.
27. به خاطر وجود ويتامين B6 در سيب‎ زميني باعث ازدياد شير در مادران مي‎شود.
28. سيب ‎زميني درد زايمان را كاهش داده و گلبول‎هاي قرمز خون را زياد مي‎كند.
29. سيب ‎زميني از تشنج عصبي جلوگيري مي‎كند.
30. كساني كه بيماري قلبي دارند هفته‎اي 2 وعده از پوره سيب‎ زميني به‎ صورت تنوري يا زيرآتش استفاده كنند.
31. خوردن زياد سيب ‎زميني فكر را بهم مي‎زند و روح را افسرده مي‎كند.
32. براي درمان آفتاب‎سوختگي از مرهم ماسك سيب ‎زميني استفاده كنيد.
33. يك مرهم خوب براي اگزما: سيب‎ زميني خام رنده شده با روغن زيتون در مخلوط‎كن خوب مخلوط كنيد سپس روي زخم بماليد.
34. كساني كه اسهال شده ‎اند از پوره سيب‎ زميني همراه نعناع بعنوان غذا بخورند.
35. خوردن سيب ‎زميني خام كمبود ويتامين ث را برطرف مي‎كند. در خوردنش زياده ‎روي نشود.
36. سيب ‎زميني براي بي‎خوابي‎هايي كه دراثر ضعف مي‎باشد مفيد است.
37. براي عفونت‎هاي ريوي از دم‎كرده، جوشانده برگ و گل سيب‎ زميني 30 گرم در يك ليتر آب با عسل شيريني روزي 3 فنجان ميل شود.
38. كساني كه دچار رعشه مي‎شوند سيب ‎زميني را در غذاي روزانه خود قرار دهند.
39. براي دفع كرم‎هاي روده آب سيب ‎زميني خام را نصف استكان ناشتا به مدت 4 روز ميل كنيد.
40. براي درمان كرم كدو هرشب سالاد سيب ‎زميني و 60 گرم روغن مايع گردو استفاده كنيد.
41. براي بازشدن دمل و كورك سيب‎ زميني خام را رنده كرده با روغن زيتون مخلوط نموده به ‎صورت ضماد روي دمل بگذاريد.
42. براي از بين بردن رسوبات كتري يا سماور مقداري پوست سيب‎زميني را در آن ريخته و بجوشانيد.
43. علامت بهترين سيب‎زميني:
الف) سفت و محكم باشد.
ب) سوراخ هاي كم عمق داشته باشد.
ج) پوست آن بريدگي نداشته باشد.
د) جوانه نزده باشد كه بسيار خطرناك است.
44. يك خوراك خوشمزه سيب‎زميني: سيب‎زميني‎هاي كوچك را بدون آن كه پوست بكنيد به سيخ كشيده روي آتش يا در فر بگذاريد پخته شود، زير آتش خيلي بهتر است.
45. بهترين نوع خوراك سيب‎زميني تنوري يا بخارپز آن مي‎باشد.
46. هميشه همراه پوره سيب ‎زميني جعفري و تره و پيازچه بخوريد.
47. اگر مي‎خواهيد لاغر شويد در هفته 2 يا 3 وعده غذاي خود را اختصاص به پوره سيب ‎زميني و سبزيجات بدهيد.
48. ماسك سيب ‎زميني براي صورت‎هاي چرب و جوش‎دار: آب سيب ‎زميني 3 قاشق غذاخوري + ماست شيرين 2 قاشق + آرد جو يا جوانه گندم كمي. مواد را خوب مخلوط كرده روي جوش‎هاي صورت بگذاريد.
49. براي جلوگيري و رهايي از چين و چروك زير چشم سيب ‎زميني خام را به‎ صورت ورقه درآورده روي چشم‎ها به مدت 15 دقيقه بگذاريد، اگر چنانچه احساس سوزش كرديد برداريد.
50. كساني كه زياد سيگار مي‎كشند و انگشتان آن‎ها زرد شده است كه باعث آزار ديد ديگران مي‎شود و براي اين كه از اين شكنجه رهايي يابند با سيب خام روي لكه‎هاي زرد بكشند.
51. براي كبودي زير چشم سيب‎ زميني خام را رنده كرده داخل يك پارچه تميز بگذاريد و كمپرس كنيد.
52. سعي كنيد از اعضاي سبز سيب ‎زميني مانند برگ و ساقه آن در مصارف داخلي (خوردن) استفاده نكنيد زيرا به خاطر سولانين سمي است.
53. يك ماسك ساده براي پوست‎هاي چرب: آب سيب ‎زميني + اسفرزه يك قاشق كه به‎ صورت لعاب درآيد روي پوست بگذاريد باعث از بين بردن براقي پوست كه در اثر چربي است مي‎شود.
54. براي درمان ضرب‎خوردگي سيب ‎زميني را آب‎پز كرده له نموده زماني كه گرمي آن متعادل شد در محل ضرب‎خوردگي بگذاريد.
55. براي درمان بيماري جرب ضماد پوره سيب‎ زميني روزي 2 بار بگذاريد.
56. براي درمان گوشه انگشت (گاهي اوقات گوشه انگشت چرك مي‎كند) از ضماد پوره سيب ‎زميني استفاده كرده هر 2 ساعت به 2 ساعت عوض كنيد.
57. كساني كه مبتلا به نورالژي و تشنج و حمله عصبي هستند 15 گرم برگ و گل سيب ‎زميني را در 500 سي‎سي آب جوشانده روزي 3 فنجان ميل كنند به خاطر داشته باشند كه قسمت‎هاي سبز سيب ‎زميني سمي است با احتياط مصرف كنند.
58. براي درمان ترشحات سفيد و خونريزي خانم‎ها سيب ‎زميني را در روغن زيتون برشته نموده 3 روز در برنامه غذايي خود قرار دهند.
59. به خاطر وجود موادي چون كلروژنيك اسيد
cholorogenik acid و پولي فنول poly phenol براي جلوگيري از سرطان بسيار مفيد است.
60. در نظر داشته باشيد كه از سيب ‎زميني به‎عنوان دارو استفاده نكنيد مگر اين كه زير نظر پزشك يا كارشناس گياه درماني باشد.
 

نخود سبز يا نخودفرنگي
قلب - فشارخون - قند - ضدسرطان - سرطان پروستات - بازكننده قاعدگي – واريس – سوزاك - درمان لاغري - تصلب شرايين - تصفيه كننده خون و...
1. براي ازدياد شير مي‎توان از نخودسبز استفاده كرد.
2. خوردن زياد نخودفرنگي باعث عقيم شدن مي‎شود و به طور كلي نخودسبز ضدباروري است.
3. آقاياني كه اسپرم آن ها كم است از خوردن نخود سبز خودداري كنند.
4. خوردن نخودفرنگي براي قلب مفيد است زيرا باعث كاهش كلسترول مي‎شود.
5. خوردن نخودفرنگي باعث كاهش فشارخون مي‎شود.
6. كساني كه بيماري قند دارند از نخودفرنگي استفاده كنند.
7. نخودفرنگي ضدسرطان است.
8. خوردن نخودفرنگي ابتلا به سرطان پروستات را كاهش مي‎دهد.
9. نخودفرنگي مقاومت بدن در ابتلاي به آپانديس را افزايش مي‎دهد.
10. نخودسبز بازكننده قاعدگي مي‎باشد.
11. براي درمان واريس نخودسبز به خاطر وجود كلروفيل فسفر و سولفور پتاسيم مفيد است.
12. نخودسبز پاك كننده روده از فضولات مسموم كننده مي‎باشد.
13. براي تصلب شرايين خوردن نخود سبز مفيد است.
14. براي درمان لاغري كليه از نخودسبز مي‎توان استفاده كرد.
15. كساني كه سوزاك هستند از پخته نخودسبز استفاده كنند.
16. يك غذاي خوشمزه با نخودفرنگي (سبز) صدگرم نخودفرنگي + 30 گرم گوشت ريز شده + پيازداغ. ابتدا نخودفرنگي را آب‎پز نموده سپس با پيازداغ و گوشت و ادويه كه شامل فلفل قرمز و سياه و كمي دارچين و نمك مخلوط نموده، پخته و ميل شود.
17. نخودسبز تصفيه كننده خون است.

فلفل سبز
محرك اشتها - تقويت اعصاب - بواسير - سياه سرفه - رماتيسم - ميگرن - حفظ جواني – داءالصدف - تقويت رگ‎ها - استفراغ‎هاي پي‌درپي- چنگ زدن معده - كم خوني و...
1. طبع آن گرم و خشك است.
2. فلفل سبز محرك اشتها مي‎باشد همراه غذا ميل شود.
3. تقويت ميل جنسي همراه غذا و خشك آن همراه عدس مصرف شود.
4. خوشبو كردن دهان.
5. تقويت اعصاب همراه غذا استفاده شود.
6. براي درمان بواسير گرد خشك شده آن را روي غذا بپاشيد و بخوريد.
7. آب آوردن شكم.
8. كساني كه ترش مي‎كنند و چنگ زدن معده.
9. استفراغ‎هاي پي در پي.
10. سرفه‎هاي مداوم.
11. سياه سرفه.
12. رماتيسم مانند شماره 14 عمل كنيد.
13. ميگرن 10 گرم فلفل سبز با 100 گرم عسل مخلوط كرده و روزي يك قاشق ميل شود.
14. براي تسكين دردهاي عصبي فلفل خشك را با روغن كنجد مخلوط نموده به محل درد بماليد.
15. براي دردكمر مانند شماره 14 استفاده شود.
16. براي جلوگيري از ريزش مو يك قاشق پودر فلفل در عرق بيد حل نموده موها را ماساژ دهيد.
17. فلفل سبز باعث تقويت رگ‎ها مي‎گردد.
18. فلفل افزاينده و تقويت كننده جريان خون است.
19. كساني كه تصلب شرايين دارند از فلفل استفاده كنند.
20. فلفل تقويت كننده سياهرگها، مويرگها و رگهاي خوني مي‎باشد.
21. چون فلفل حرارت بدن را بالا مي‎برد در نتيجه مصرف آن در مناطق گرمسير باعث مي‎شود كه حرارت آن جا قابل تحمل گردد.
22. فلفل سبز باعث كاهش كلسترول خون مي‎گردد.
23. خوردن فلفل سبز از پوسته پوسته شدن (داءالصدف) و قرمزي پوست جلوگيري مي‎كند.
24. كساني كه كم خون هستند از فلفل سبز در غذاي خود استفاده كنند.
25. خوردن فلفل سبز باعث حفظ جواني شما مي‎شود البته زياده روي نكنيد.

چاي
بوي بد دهان - تقويت فكر – نقرس- تحكيم استخوان‎ها - يبوست مزمن- لاغري - تپش قلب - التهاب روده – بواسير – يرقان – آنفاركتوس - زخم معده و...
1. طبع آن گرم و تر است.
2. هيچ‎گاه با چاي شير نخوريد به خاطر اين كه در هضم اشكال ايجاد مي‎كند.
3. سعي كنيد چاي را تازه و كم رنگ بخوريد.
4. خانم‎هاي باردار در دوران بارداري سعي كنند از چاي تازه دم و كم رنگ استفاده كنند.
5. براي دفع بوي بد دهان چاي خشك را با پودر دارچين به مقدار مساوي مخلوط كرده بساييد كمي از آن را در دهان بريزيد بگذاريد با آب دهان شما مخلوط شود سپس مزمزه كنيد و آب دهان را بيرون بريزيد.
6. كساني كه بيماري نقرس دارند چاي پررنگ يا غليظ اصلاً نخورند چاي كم‎رنگ و تازه دم بخورند.
7. كمپرس دم‎كرده چاي باعث بسته شدن منافذ پوست مي‎گردد.
8. چاي برطرف كننده خستگي و آرام‎بخش مي‎باشد.
9. چاي قدرت فكري را تقويت مي‎كند.
10. چاي باعث تحريك و تقويت جسمي مي‎شود كه موجب نشاط و افزايش نيروي كار است.
11. چاي به خاطر داشتن كافئين ضربان قلب را زياد مي‎كند.
12. وجود تانن در چاي باعث قابض شدن آن مي‎شود.
13. فلوئور موجود در چاي براي تحكيم استخوان‎ها و دندان‎ها مفيد است.
14. كساني كه عادت به خوردن چاي دارند درصورت نياشاميدن چاي دچار سردرد، خستگي و خواب‎آلودگي مي‎شوند.
15. افراط در نوشيدن چاي باعث يبوست مزمن، لاغري و بي‎خوابي مي‎شود.
16. هيچ‎گاه چاي جوشيده را نخوريد چون زيان‎بخش است زيرا در اثر جوشيدن كافئين و تانن آن زياد مي‎شود.
17. دم‎كرده چاي پررنگ براي اسهال مفيد است.
18. كساني كه مبتلا به اختلال اعصاب، تپش قلب، نقرس و سنگ كليه هستند سعي كنند كمتر چاي بخورند.
19. نوشيدن چاي التهاب روده را كاهش مي‎دهد.
20. كساني كه سكته مغزي كرده‎اند روزي 5 ليوان چاي كم رنگ تازه دم را بخورند.
21. نوشيدن چاي باعث مي‎شود كه سموم از عضلات بدن آسان خارج شوند.
22. با محلول چاي مي‎توان چشم را شستشو داد.
23. در هنگام گرسنه بودن چاي باعث مي‎شود كه نسبت به گرسنگي احساس كمتري داشته باشيم.
24. شستشوي مو با دم‎كرده چاي باعث تقويت مو مي‎شود.
25. زياده‎روي در نوشيدن چاي باعث تپش قلب، احساس حرارت ناگهاني در سر و صورت، اضطراب و فشردگي قلب، بي‎ميلي و بي‎حوصلگي و نوراستني به وجود آورد.
26. نوشيدن چاي داغ باعث ابتلا به سرطان مي‎شود.
27. كساني كه زخم معده دارند چاي را با احتياط بنوشند. چاي كم بخوريد، بگذاريد سرد شود (كم رنگ و تازه دم) ميل كنيد.
28. افرادي كه كم‎خون هستند خيلي كم چاي بخورند.
29. كساني كه دچار آنفاركتوس (سكته قلبي) شده‎اند دم‎كرده تازه چاي برايشان مفيد است.
30. براي درمان تورم چشم‎ها مقداري چاي را در يك پارچه تميز (باند يا گاز) پخته با آب سرد خيس كنيد سپس 30 دقيقه در يخچال بگذاريد آن‎گاه به مدت 20 دقيقه روي چشمان خود بگذاريد.
31. نوشيدن چاي باعث زودهضم شدن غذا مي‎شود.
32. براي درمان بواسير ضماد پخته چاي را بگذاريد و اين كار را اين قدر ادامه دهيد تا خشك گردد.
33. افراط در خوردن چاي باعث از بين رفتن ميكروب‎هاي مفيد معده مي‎شود در نتيجه اعمال روده را مختل مي‎سازد.
34. كسي كه زياد چاي بخورد زود عصباني مي‎شود و پير مي‎گردد.
35. يكي از خاصيت‎هاي مهم ديگر چاي اين است كه تمام افراد خانواده را دور هم جمع مي‎كند.
36. چاي براي نوزادان ضرر دارد.
37. نوشيدن چاي باعث صاف شدن صدا مي‎شود.
38. كساني كه يرقان دارند از دم‎كرده چاي تازه استفاده كنند.
39. چاي دندان‎ها را لكه‎دار و سياه مي‎كند.
خوردن زياد چاي كمبود آهن را در بدن ايجاد مي كند چون نمي گذارد آهن از مواد خوراكي جذب بدن گردد و موجب كم خوني مي شود.

بادنجان
نقرس – قند – يبوست- فشارخون - بازكننده‎ي عروق - ادرار آور – بواسير- تنگي نفس - بيماري‎هاي پوستي – پيسي - تقويت چشم - تسكين اعصاب – عرق كف دست – زگيل - اگزما و...
1. طبع بادنجان گرم و خشك است.
2. كساني كه بيماري قند دارند بادنجان يك غذاي خوب است.
3. كساني كه بيماري نقرس دارند مي‎توانند بادنجان را در برنامه غذايي خود بگذارند.
4. كساني كه يبوست دارند بادنجان را در برنامه غذايي خود بگذارند.
5. كساني كه فشارخون آن‎ها بالا است بادنجان غذاي مفيدي براي آن‎ها مي‎باشد.
6. كساني كه ناراحتي‎هاي كبدي دارند و يا يرقان دارند از خوردن بادنجان خودداري كنند.
7. كساني كه مي‎خواهند لاغر شوند بادنجان آب‎پز با گوجه‎فرنگي و ادويه ميل كنند.
8. بادنجان ادرار آور است.
9. بادنجان بازكننده‎ي عروق است در نتيجه رنگ رخسار را باز مي‎كند.
10. كساني كه سوداوي مزاج هستند بادنجان كمتر مصرف كنند.
11. ترشي بادنجان بوي بد عرق بدن را از بين مي‎برد.
12. براي درمان بواسير كلاهك و دم بادنجان را در سايه خشك كنيد. سپس پورد كرده بعد از شستشوي بواسير با بتادين پودر بادنجان را بپاشيد.
13. سعي كنيد بادنجان كاملاً رسيده بخوريد.
14. سعي كنيد از بادنجان‎هاي كم تخم استفاده كنيد كه پوست آن‎ها كبود و براق باشد چون نوع آن‎ها مرغوب‎تر است.
15. كساني كه گرم مزاج هستند كمتر بادنجان بخورند.
16. كساني كه تنگي نفس دارند از خوراك بادنجان استفاده كنند.
17. كساني كه بيماري‎هاي پوستي دارند كمتر بادنجان بخورند.
18. براي بواسير از برگ‎هاي بادنجان هم مي‎شود استفاده كرد به‎صورت ضماد بگذاريد.
19. بادنجان داراي حالت قليايي مي‎باشد بخاطر همين گوشت را همراه بادنجان بخوريد تا در بدن تعادل برقرار سازد.
20. براي درمان پيسي بادنجان را با آب بپزيد سپس كوبيده، صاف كنيد محلول صاف شده را با روغن زيتون مخلوط نموده بگذاريد بجوشد تا آب بادنجان بخار شود، آن‎گاه هر روز صبح و شب يك مرتبه به محل تغيير رنگ بماليد تا رنگ طبيعي پوست برگردد.
21. سعي كنيد هنگام طبخ بادنجان كمي سركه سيب در آن بريزيد.
22. به‎طور كلي خوردن بادنجان عرق بدن را خوشبو مي‎كند.
23. بخار بادنجان براي تقويت چشم مناسب مي‎باشد در نتيجه هنگامي كه بادنجان مي‎پزيم خوب است بخار آن را استشمام كنيم.
24. يك نسخه براي تسكين اعصاب: تخم بادنجان + تخم گشنيز + تخم ريحان + تخم تره + تخم ترخون + تخم جعفري از هر كدام 5 گرم + پونه يا نعناع 20 گرم، همه را كوبيده همراه 200 گرم عسل مخلوط نموده روزي 2 قاشق صبح وشب ميل كنيد.
25. يك غذاي خوب براي كساني كه دچار بيماري زكام شده‎اند: پياز 2 يا 3 عدد حلقه حلقه برش زده در آب مي‎پزيم سپس بادنجان را به‎صورت ورقه ريخته و گوجه‎فرنگي و كمي قارچ و نمك و سبزي كه بيشتر جعفري باشد را اضافه نموده تا پخته شوند و به‎عنوان غذا براي كساني كه زكام دارند مناسب مي‎باشد.
26. بادنجان در عين حالي كه بازكننده معده مي‎باشد گاهي اوقات باعث گرفتگي كبد و طحال مي‎شود.
27. كساني كه دست‎هايشان عرق مي‎كند پوست سياه بادنجان را جوشانده سپس دستها را براي مدتي در آن جوشانده بگذارند.
28. براي بازشدن دمل برگ بادنجان را بكوبيد روي دمل بگذاريد.
29. كساني كه زخم معده دارند از بادنجان آب‎پز استفاده كنند.
30. براي ترك‎خوردگي و زبري پوست آب بادمجان را در روغن تخم كتان بجوشانيد تا آب بخار شود و روغن بماند سپس به پوست بماليد.
31. براي درمان زگيل بادنجان را بسوزانيد و خاكستر آن را با سركه خمير كرده روي زگيل بگذاريد. يا اينكه بادنجان را با كمي آب و نمك بپزيد سپس آب آن را بگيريد و آن محلول را در روغن كنجد با حرارت ملايم بجوشانيد تا آب بخار شود سپس روغن را روي زگيل بماليد.
32. براي اگزما از روغن بادنجان استفاده كنيد.
33. كساني كه مبتلا به سودا و ورم كليه يا درد مفاصل و قلنج هستند نبايد بادنجان بخورند.
34. براي از بين بردن عرق كف دست و پا بادنجان را به ورق‎هاي نازك برش داده سپس نمك بپاشيد آب سياه و زردي از آن خارج مي‎شود اين آب را به دستها بماليد.
35. براي تسكين درد استخوان شكسته و ضرب خورده بادنجان را در فر يا زير آتش نيم پخته كرده سپس آب آن را بگيريد و 50 درصد شكر اضافه كنيد حدود 40 گرم ميل كنيد درد را تسكين مي‎دهد.
36. براي درمان احتلام (انزال در خواب را گويند) در شب مي‎توانيد خوراك بادنجان را در برنامه روزانه خود قرار دهيد.
37. به‎خاطر وجود آهن در بادنجان براي كساني كه كم خون هستند مفيداست.
38. بادنجان مسكن سردردهاي شديد است.
39. بادنجان براي بيماري استسقاء مفيد مي‎باشد.
استسقاء: بيماري است كه مايعات در شكم جمع مي‎شود و بيمار بسيار آب مي‎خورد. تمام بدن متورم و سست است. غذا درست هضم نمي‎شود و ادرار به رنگ سفيد درمي‎آيد و اين بيماري بيشتر توأم با بيماري قلب و جگر مي‎باشد. شكم متورم و بزرگ است.
40. اگر بادنجان آب‎پز با بخار پخته شود هضم آن آسان‎تر است.
41. كساني كه سنگ كليه يا صفرا دارند از خوردن بادنجان خودداري كنند.
42. يك غذاي خوشمزه با بادنجان براي كساني كه مي‎خواهند لاغر شوند: بادنجان 2 عدد + كدو سبز 2 عدد + گوجه‎فرنگي 3 عدد + پياز متوسط 2 عدد + زنجبيل تازه يك تكه + هويج 2 عدد + دارچين، نمك، فلفل سياه كمي + فلفل دلمه 1 عدد + آب يك استكان. ابتدا پياز را در روغن مايع سرخ كرده سپس بادنجان و كدو و گوجه‎فرنگي را به‎صورت حلقه برش زده و مي‎گذاريد با حرارت ملايم پخته شود زمان پخت كم باشد نگذاريد تبخير شود. زمان پخت 30 الي 45 دقيقه است.

پياز
سرطان كبد – سيروز – پلورزي - آنژين - سرطان - قند – بواسير - دندان درد – سياتيك - تب - برص - ديفتري – سوختگي- آلبومينوري - آب مرواريد - مشكي شدن مو – يبوست و...
1. پياز خام همراه برنج فراموش نشود.
2. قبل از هر چيز بايد گفت كه پياز هم غذا و هم دوا است.
3. كساني كه مي‎خواهند غذايشان هضم شود يا بدنشان مقوي گردد همراه غذا پياز بخورند.
4. كساني كه غذايشان ديرهضم مي‎شود پياز خام را همراه غذا بخورند.
5. هر شهري كه وارد مي‎شويد ابتدا از پياز آن شهر بخوريد زيرا از خيلي مضرات آب‎هاي آلوده و هواي خراب جلوگيري مي‎كند.
6. براي دفع سنگ كليه از شربت پياز استفاده كنيد. بدين صورت كه روزانه 6 بار يعني هر 4 ساعت يك‎بار 3 قاشق شربت پياز در يك ليوان آب حل و ميل شود.
طرزتهيه شربت پياز: آب پياز 100 گرم + آب 400 گرم + شكر 400 گرم را جوشانده تا به‎صورت شربت درآيد.
7. شربت پياز آلبومين ادرار را برطرف مي‎كند و كساني كه مبتلا به ورم كليه هستند درمان مي‎شود.
8. كساني كه شاش‎بند (حبس‎البول) هستند پياز خام را له كرده به‎صورت مرهم زير شكم بگذارند و روزي 3 قاشق شربت پياز همراه آب بخورند.
9. كساني كه شكم‎ آن‎ها آب آورده است پياز خام يا شربت پياز استفاده كنند و همچنين پياز پخته را به‎صورت مرهم روي شكم بگذارند.
10. كساني كه دچار بيماري سيروز هستند از شربت پياز و پيازخام استفاده كنند.
11. كساني كه سرطان كبد دارند پياز را در برنامه غذايي خود قرار دهند.
12. بيماران ورم عضله قلب (ميوكارديت) روزي 3 قاشق غذاخوري شربت پياز همراه آب بخورند.
13. بيماران ذات‎الجنب يا پلورزي از شربت پياز استفاده كنند.
14. كساني كه دردهاي عصبي دارند پياز يا شربت آن را بخورند.
15. براي درمان آنژين يا گلودرد پياز پخته را له كرده و گرماگرم دو طرف گلو قرار دهند همچنين شربت پياز هم بخورند.
16. پياز از سرطان پيش‎گيري مي‎كند.
17. براي برطرف كردن ازدياد فشارخون هفته در ميان از شربت پياز روزي 3 قاشق استفاده شود.
18. كساني كه بيماري قند دارند پياز خام را در برنامه غذايي خود قرار دهند.
19. كساني كه قند خونشان كمتر از حد طبيعي است از خوردن پياز خودداري كنند.
20. براي درمان ميگرن پياز خام را له كرده بر پيشاني بگذاريد.
21. براي ساكت كردن سوزش گزش زنبور از ضماد پياز استفاده كنيد.
22. براي تقويت نيروي جنسي چه زن و چه مرد گوشت را همراه پياز زياد بپزيد.
23. پياز پخته همراه با چربي دفع كننده اخلاط سينه مي‎باشد.
24. كساني كه تصلب شرائين دارند از پياز پخته استفاده كننده و سعي كنند مواد گياهي را بيشتر از مواد غيرگياهي استفاده كنند.
25. براي درمان زردي پياز را در سركه سيب پخته ميل كنيد.
26. براي درمان ورم طحال به روش 25 استفاده كنيد.
27. اگر پياز پخته گرم را بر روي دمل قرار دهيد باعث باز شدن آن مي‎شود.
28. براي درمان بواسير پياز پخته را به‎صورت ضماد در محل بگذاريد.
29. براي تحريك ميل شهوت تخم پياز را كوبيده همراه نبات روزي يك قاشق چاي‎خوري ميل شود.
30. براي رفع بوي پياز بعد از خوردن كمي گردو بجويد.
31. براي جلوگيري از خونريزي بيني پياز را به‎صورت برش برش درآورده به پشت گردن خود بماليد.
32. كساني كه دچار ورم‎هاي مفصلي مخصوصاً ساق پا مي‎باشند از شربت پياز به‎خصوص خود پياز استفاده كنند.
33. براي درمان دندان درد پنبه‎اي را با آب پياز آغشته كرده روي دندان بگذاريد.
34. براي درمان درد گوش پياز پخته را كه در فر پخته شده باشد با كمي گره مخلوط كرده داخل يك پارچه بگذاريد و پارچه را در سوراخ گوش قرار دهيد پس از ساكت شدن درد پارچه را بيرون آوريد.
35. براي درمان تنگي نفس آب پياز + آب ليمو همراه آب مخلوط نموده ميل شود. ليمو يك عدد + آب پياز 2 قاشق + آب يك ليوان.
36. براي رفع گرفتگي صدا پياز را زير آتش يا در فر پخته با كره مخلوط نموده ميل شود.
37. خوردن پياز باعث مي‎شود كه رنگ چهره باز و جذاب گردد به خاطر همين خانم‎هايي كه مي‎خواهند چهره‎اي قشنگ و زيبا داشته باشند همراه غذا پياز بخورند.
38. كساني كه درد سياتيك دارند محل درد پياز رنده شده را به‎صورت ضماد بگذارند.
39. پياز درمان كننده كمبود ويتامين ث مي‎باشد.
40. پياز از لخته شدن خون جلوگيري مي‎كند در نتيجه براي امراض وخيم قلبي بسيار مفيد است.
41. كساني كه دستگاه هاضمه ضعيفي دارند كمتر پياز استفاده كنند.
42. كساني كه تب دارند پياز داغ را روي شكم خود بگذارند وقتي سرد شد از روي شكم بردارند.
43. براي معالجه ترك دست و پا پياز را رنده كرده دست خود را داخل آن بگذاريد روزي 2 بار اين عمل را تكرار كنيد.
44. كساني كه ناخن‎هاي آن‎ها درد مي‎كند پياز را در آتش يا در فر پخته ضماد پياز پخته را روي ناخن‎ها بگذارند.
45. به‎خاطر وجود گوگرد در پياز براي تقويت سلسله اعصاب بسيار مفيد است.
46. براي بيماري برص پياز كوبيده با عسل و نمك و باروت مخلوط نموده به‎صورت مرهم بگذارند.
47. پياز براي بيماران ريوي و عفونت مفيد است.
48. به‎خاطر فسفري كه در پياز وجود دارد براي كساني كه كار فكري دارند و سخت مي‎خوابند بسيار مفيد است.
49. كساني كه ورم پروستات دارند از شربت پياز استفاده كنند روزي 4 قاشق با يك ليوان آب.
50. پياز دندان‎ها را محكم و از نرمي استخوان جلوگيري مي‎كند.
51. براي درمان تب‎هاي تيفوئيدي پياز را رنده كرده و پاها را تا قوزك پا در پياز رنده شده بخوابانيد حدود 2 تا 3 كيلو پياز لازم است.
52. كساني كه ديفتري گرفته‎اند از آب پياز به‎عنوان ضدعفوني كننده استفاده كنند آب پياز را با آب رقيق كرده و غرغره كنند و استنشاق نمايند كودكاني كه توان استنشاقي ندارند داخل دهان را با يك پنبه آغشته به آب پياز رقيق شده با آب بشويند و از آب پياز خيلي رقيق شده چند قطره در بيني كودك بچكانيد براي كودك قطره كلروسديم بهتر است (آب نمك).
53. براي سردردهاي عصبي پيشاني را با آب پياز رنده شده كمپرس كنيد.
54. براي درمان سوختگي‎ها پياز رنده شده را با نمك دريايي مخلوط كنيد به‎صورت ضماد روي پوست بگذاريد.
55. به‎خاطر پتاسيمي كه در پياز وجود دارد مقوي قلب مي‎باشد.
56. پياز را در خاكستر داغ يا در فر پخته سپس به‎صورت ضماد كف پا بگذاريد براي امراض قلبي مفيداست.
57. اگر گوش شما وزوز مي‎كند پنبه آغشته به آب پياز را در گوش بگذاريد.
58. هميشه همراه برنج پياز بخوريد زيرا در مغز برنج ماده‎اي است كه نابود كننده ويتامين ب مي‎باشد و پياز مانع آن مي‎شود.
59. براي اينكه پشه از اطراف تخت شما دور شود پياز را برش زده و اطراف تخت خود بگذاريد.
60. اگر كسي دچار هاري شد يعني سگ هار او را گاز گرفت، روزانه حدود 300 گرم آب پياز همراه آب به مدت 3 روز بخورد در عين حال جهت زدن واكسن از پزشك فراموش نكند.
61. يك روش ديگر براي سوختگي، آب پياز را با عسل مخلوط كرده به‎صورت مرهم روي سوختگي بماليد.
62. كساني كه مي‎خواهند چربي خونشان كم شود روزانه 60 گرم پياز خام بخورند.
63. جا دارد يك دستور علمي زيبا از حضرت رسول(ص) در اين جا در رابطه با پياز نوشته شود. در هر شهري كه وارد شديد قبل از هر چيز از پياز و سبزي‎هاي آن شهر بخوريد ايمن مي‎شويد از دردهاي آن شهر، ناراحتي‎ها را بيرون كرده نيروي عضلاني و قوه شما را تأمين خواهد نمود و براي تب نافع است.
64. براي درمان چين و چروك پوست صورت يك پياز را خرد كرده زياد درشت يا ريز نباشد با يك ليوان آب بپزيد تا آب ليوان به نصف برسد، صبح ناشتا بنوشيد اگر حساسيت داشتيد منصرف شويد.
65. براي زيبايي چهره آب پياز يك قاشق + آب شاهي يك قاشق با كمي آب بنوشيد.
66. براي رفع لكه‎هاي قهوه‎اي صورت آب پياز يك قاشق + آب خيار يك قاشق با كمي عسل مخلوط كرده به مدت 3 تا 4 ساعت روي پوست بگذاريد، سپس بشوييد.
67. خوردن پياز از بيماري جذام جلوگيري مي‎كند.
68. براي كساني كه آلبومينوري دارند (اين بيماري با وجود آلبومين در ادرار تشخيص داده مي‎شود علت آن احتقاق يا تورم و التهاب كليه‎ها است كه براي پيدايش موانعي در جريان گردش خون به وجود مي‎آيد، اين بيماري در دوران حاملگي در بيماران قلبي، ريوي و كبدي بروز مي‎كند). براي درمان اين بيماري پياز را جزء برنامه غذايي خود قرار دهيد همچنين شب‎ها سعي كنيد غذاهاي سبك مخصوصاً ميوه بخوريد.
69. هنگام حمله‎هاي عصبي پياز را دو قسمت نموده جلوي بيني بگيريد و نفس عميقي بكشيد.
70. براي درمان گرفتگي صدا پياز در برگ كلم پيچيده در خاكستر آتش يا فر پخته نموده سپس با روغن زيتون مخلوط كرده ميل شود.

شنگ
قابض - تب‎بر – رماتيسم - كچلي - خون دماغ - زخم اثني‎عشر – ديابت - درد قلب – اشتهاآور و...
اين گياه در دشت‎ها و اماكن مرطوب مي‎رويد. برگ‎هاي آن باريك و دراز و داراي آب چسبناك مي‎باشد كه هنگام كندن دست را سياه مي‎كند معمولاً در ماه ارديبهشت ظاهر مي‎گردد. نام‎هاي ديگر آن عبارتند از: اسليخ، آلاشنگ.
1. طبع آن سرد و خشك است.
2. قابض است و براي اسهال‎هاي خوني و صفراوي استفاده مي‎شود.
3. خوردن آب آن باعث بندآمدن خونروي از سينه مي‎باشد و زخم معده را التيام مي‎دهد.
4. خوردن ريشه آن دفع كننده‎ي سموم است.
5. ريشه آن براي كليه مضر است.
6. به خاطر وجود اسيدسالسيليك در آن تب‎بر و آرام‎بخش خوبي است.
7. براي درمان نقرس و رماتيسم 30 گرم ريشه شنگ در يك ليتر آب جوشانده روزي 3 فنجان بخورند.
8. جوشانده شنگ براي كچلي به صورت شستشو مفيد مي‎باشد.
9. براي درد قلب از برگ‎هاي شنگ‎ چه در آش و چه به صورت سالاد استفاده كنيد.
10. شنگ اشتهاآور و خلط‎آور مي‎باشد.
11. خوردن تازه سبزي شنگ كبد و روده را به كار مي‎اندازد.
12. كساني كه ديابت دارند از اين سبزي خوب مي‎توانند استفاده كنند.
13. جوشانده شنگ اسيداوريك را كم مي‎كند.
14. كساني كه زخم اثني‎عشر دارند از سوپ شنگ استفاده نمايند.
15. جهت جلوگيري از خون دماغ آب شنگ را در بيني بچكانيد.
16. مسلولين از شنگ به صورت سوپ و در سالاد استفاده كنند.
17. كساني كه زير بافت‎هاي آن‎ها آب جمع مي‎شود از شنگ استفاده نمايند.
18. براي از بين بردن زگيل سبزي شنگ را كوبيده روي زگيل بگذاريد.
19. پاشيدن برگ و گل خشك بر روي زخم‎هاي كهنه و بدبو باعث خوب شدن زخم و از بين رفتن بوي بد آن مي‎شود.
20. جهت التيام عصب‎هاي قطع شده ضماد شنگ را در محل بگذاريد.
21. ضماد شنگ براي زخم‎هايي كه بر اثر له‎شدگي مي‎باشد بسيار مفيد است.

علف چشمه
اگزما - خارش دستگاه تناسلي - رشد مو – رماتيسم - برونشيت – كليه – اشتهاآور - پيسي – سرطان – خنازيري - ضدكرم - بازكننده قاعدگي - نرمي استخوان و...
1. طبع آن گرم و خشك است.
2. علف چشمه نام‎هاي ديگر همچون بولاغ اوتي، حب‎الرشاد، غره‎العين و شاهي آبي دارد.
3. علف چشمه غالباً خام در سالاد و مانند سبزي خوردن مصرف مي‎شود.
4. علف چشمه كمبود ويتامين ث را جبران مي‎كند براي بيماري قند مفيد است.
5. براي بيماري‎هاي پوستي، اگزما، خارش دستگاه تناسلي به صورت دم كرده مي‎توان استفاده كرد.
6. براي رشد مو و جلوگيري از ريزش علف چشمه را در آب جوش دم كرده صاف نموده موي سر را ماساژ دهيد.
7. براي درمان رماتيسم مزمن از علف چشمه مانند سبزي يا دم كرده آن استفاده شود. بهترين روش دم كرده آن است كه 30 گرم علف چشمه را در يك ليتر آب دم كنيم بعد ميل نماييم.
8. براي درمان برونشيت مزمن مانند شماره 7 استفاده شود.
9. بيماري‎هاي كليه مانند شماره 7 منتها هر 4 ساعت يك ليوان مصرف گردد.
10. يك روش براي ماندن آن، 250 گرم عصاره گياه را با 400 گرم قند مخلوط نموده با حرارت ملايم به صورت شربت درآورده روزي 4 قاشق ميل شود.
11. براي بيماري‎هاي طحال و كبد از روش شماره 10 استفاده شود در صورتي كه ديابت نداشته باشند؛ اگر داشتند از روش شماره 7 استفاده شود.
12. تصفيه كننده خون مي‎باشد.
13. مقوي معده و اشتهاآور است.
14. آرام‎كننده‎ي دردهاي عصبي و دردسياتيك، از روش شماره 10 استفاده شود.
15. براي رفع پيسي كه بسيار مؤثر است، 7 گرم تخم علف چشمه (يا علف چشمه) با شير بز به مدت 10 روز بخوريد و بعد، از علف چشمه به صورت كوكو، آش، سبزي خوردن استفاده كنيد.
16. مهم: خانم‎هاي باردار استفاده نكنند چون باعث مرگ جنين و درد شديد در رحم مي‎شود.
17. در بعضي افراد موجب درد شديد مثانه و قطره‎قطره ادرار كردن و سوزش و درد به هنگام ادرار كردن و در بعضي‎ها باعث استفراغ مي‎شود، به طور كلي از علف چشمه با احتياط مصرف شود و خوب تميز كنيد.
18. بولاغ اوتي از سرطان جلوگيري مي‎كند.
19. بانواني كه رحم آن ها بو مي دهد يا در اثر خوردن قرص‎هاي ضدبارداري بو مي‎دهند مي‎توانند از سبزي بولاغ اوتي استفاده كنند. به طور كلي علف چشمه بدبويي عرق بدن را از بين مي‎برد.
20. ضماد برگ بولاغ اوتي كك مك را از بين مي‎برد براي تقويت غرايز جنسي از كوكوي بولاغ اوتي با زرده تخم‎مرغ استفاده كنيد.
21. كساني كه چاق هستند و مي‎خواهند لاغر شوند از شاهي آبي استفاده كنند.
22. آب بولاغ اوتي سرشار از ويتامين ث، آهن، فسفر، منگنز، يد و كلسيم مي‎باشد.
23. موقع مصرف علف چشمه كاملاً آن را بشوييد و دقت كنيد چون گاهي اوقات باعث توليد آب در كبد مي‎گردد.
24. كساني كه بيماري قند دارند از شاهي آبي به صورت دم كرده، سالاد و كوكو استفاده كنند.
25. براي دفع سنگ كليه از دم كرده شاهي آبي استفاده گردد. 5 گرم در 150 سي‎سي آب روزي 4 بار به مدت 7 روز استفاده شود.
26. براي درمان زخم‎هاي خنازيري به صورت ضماد و پخته و خام ميل گردد.
27. براي درمان نقرس از علف چشمه به صورت دم كرده، سالاد، كوكو و آش و يا از شربت آن مي‎توان استفاده كرد.
28. خوردن شاهي آبي باعث بازشدن رنگ چهره مي‎گردد.
29. علف چشمه ضدكرم است.
30. بازكننده قاعدگي مي‎باشد.
31. براي درمان انواع آب‎آوردگي (آب‎آوردگي عمومي، آب‎آوردگي شكم، آب‎آوردگي ريه‎ها و تورم اندام‎ها) بولاغ اوتي مفيد است به صورت دم كرده و مخصوصاً سبزي و سالاد مصرف شود.
32. براي درمان غده‎هاي چربي كه زيرپوست توسعه مي‎يابند و به صورت دمل عفوني ظاهر مي‎گردند، بولاغ اوتي بسيار خوب است.
33. براي نرمي استخوان از بولاغ اوتي استفاده نماييد.
34. براي رفع لك‎هاي پشت دست، صورت و گردن، كك و مك 75 درصد آب شاهي آبي و 25 درصد عسل خوب مخلوط كرده و روي پوست بماليد.

پونه
آسم - زخم واريس - اشتهاآور - غش – سوءهاضمه - تقويت نيروي جنسي- مقوي قلب - منظم كننده عادت ماهانه - تنگي نفس - استسقاء - درد سياتيك – كبودي پوست – كك‌مك و...
1. طبيعت پونه گرم و خشك است.
دم‎كرده پونه كوهي جهت درمان اسهال معمولي و اسهال خوني مفيد مي‎باشد. كساني كه اسهال شده‎اند مي‎توانند از سيب‎زمين آب‎پز همراه نعنا به‎عنوان غذا بخورند و از دم‎كرده پونه به‎عنوان چاي استفاده كنند.
2. چاي پونه برطرف كننده خستگي‎هاي عصبي مي‎باشد. 5 گرم در 150 سي‎سي آب جوش به مدت 15 يا 20 دقيقه دم كنيد.
3. دم‎كرده پونه اشتهاآور مي‎باشد و به هضم غذا كمك مي‎كند.
4. كساني كه زخم واريس دارند 50 گرم را در يك ليتر آب جوشانده زخم‎ها را بشوئيد.
5. دم‎كرده پونه براي سرفه‎هاي مداوم و آسم مفيد مي‎باشد. 3 گرم در 100 سي‎سي آب جوش ده دقيقه دم كرده، روزي 3 استكان ميل شود.
6. براي تقويت لثه با سوخته پونه مسواك كنيد.
7. كساني كه غش مي‎كنند پونه را استشمام كنند زيرا بوي آن مفيد است.
8. يك نسخه براي سوءهاضمه برگ نعناع 3 گرم + برگ آويشن 4 گرم + برگ پونه 3 گرم در 300 سي‎سي آب جوشانده بالاي غذا يك فنجان ميل شود.
9. يك چاي براي تقويت نيروي جنسي: پونه 30 گرم + مرزه 30 گرم + زعفران 1 گرم + فلفل هندي (سياه) 3 گرم + فلفل سفيد 3 گرم + فلفل قرمز 3 گرم آسياب كرده مخلوط نموده هر دفعه 5 گرم در يك فلاكس ريخته سپس به اندازه 2 ليوان آب جوش در فلاكس ريخته تا شب به 3 نوبت محتوي ميل شود.
10. براي رفع لكه‎هاي پوست برگ تازه پونه را له كرده به‎صورت ضماد روي پوست بگذاريد.
11. براي دور شدن حشرات پونه را بكوبيد و بگذاريد بوي آن در فضا پخش شود.
12. بوئييدن پونه مقوي قلب است.
13. خوردن زياد پونه براي معده خوب نيست.
14. كساني كه كرم كدو دارند پونه با عسل و كمي نمك مخلوط نموده قبل از غذا ميل كنند.
15. جهت رفع خارش دستگاه تناسلي با دم‎كرده پونه شستشو دهيد 30 گرم در يك ليتر آب.
16. كساني كه ضعف اعصاب دارند و دوست ندارند از داروي خوردني استفاده كنند مي‎توانند 200 گرم پونه را در يك ليتر آب بجوشانند در حمام با اسفنج روي بدن بمالند و يا اين كه نيم كيلو پونه را در 5 ليتر آب بجوشانند در وان ريخته در آب آن به مدت 15 دقيقه استراحت كنند.
17. پونه متعادل كننده و منظم كننده عادت ماهانه مي‎باشد.
18. كساني كه تنگي نفس دارند بوييدن پونه براي آن‎ها مفيد است.
19. براي درمان ورمي كه در اثر سرمازدگي به وجود آمده است پونه با كنجد مخلوط كرده در محل ورم بماليد.
20. خانم‎هاي آبستن زياد پونه نخورند چون باعث سقط جنين مي‎شود.
21. براي سرفه و سرفه‎هاي پي‎درپي 40 گرم پونه كوهي را در يك ليتر آب به مدت 15 دقيقه دم كنيد بعد روزي 3 فنجان ميل شود.
22. براي درد مفاصل كه در اثر نقرس مي‎باشد ضماد پونه را به مدت 2 ساعت روي مفاصل بگذاريد.
23. پونه براي بيماري استسقاء مفيد است.
24. ضد بلغم است.
25. روغن پونه از چين و چروك صورت جلوگيري مي‎كند.
طرز تهيه روغن پونه: پونه تازه را در روغن مايع خيسانده مقابل آفتاب مي‎گذاريم تا آب آن تبخير شود يا اين كه كمي حرارت مي‎دهيم در ظروف سربسته نگذاريد چون اسانس آن عوض مي‎شود سپس صاف كرده روغن را روي صورت مي‎گذاريم.
26. پونه ضد سودا است.
27. براي قاعدگي‎هاي دردناك از پونه بصورت دم كرده، استفاده كنيد.
28. براي از بين خارش و سياهي پوست روغن پونه را به پوست بماليد.
29. براي از بين بردن كك مك صورت پونه تازه را در سركه ريخته سپس صاف نموده با احتياط به پوست بماليد. طرزتهيه: پونه تازه خرد شده 200 گرم + سركه 250 گرم + روغن بادام تلخ 50 گرم مخلوط نموده چند روز در آفتاب بگذاريد، سپس صاف نموده از روغن استفاده نماييد.
30. خالو‎اش نوعي پونه است كه در گيلان مي‎رويد. خوردن خام و يا دم‎كرده آن يك داروي خوب براي بي‎اختياري ادرار مي‎باشد در ضمن ضدعفوني‎كننده مجاري ادرار و رحم مي‎باشد.
31. كساني كه رنگ رخسار آن‎ها زرد گشته است با جوشانده پونه صورت را شستشو دهند.
32. براي تسكين درد سياتيك پونه تازه را كوبيده در محل درد به‎صورت ضماد بگذاريد.
33. اگر چنانچه زنبور يا عقرب كسي را گزيد فوراً پونه كوبيده را روي محل نيش بگذاريد، از ديدار پزشك فراموش نشود.
34. براي كشتن كرم باغچه پودر پونه خشك شده را در باغچه بپاشيد.
35. پونه مخصوصاً نوع كوهي آن تنظيم كننده حركات قلب است.
36. گاهي اوقات كودكان شيرخوار، شير مادر در معده آن‎ها مي‎بندد جهت درمان مادر از دم‎كرده چاي پونه چند روز متوالي استفاده كند و روزي يك مرتبه يك قاشق چاي‎خوري از چاي پونه به كودك بدهد.
37. براي درمان كبودي پوست كه در اثر ضربه يا فشار به وجود آمده است ضماد پونه بگذاريد و اگر ليموترش تازه بود روزي 3 عدد همراه غذا بخوريد وگرنه روزي 3 قاشق آبليمو ميل شود.
38. براي درمان بي‎اشتهايي 10 گرم پونه كوهي را در 500 سي‎سي آب جوش به مدت 20 دقيقه دم‎كرده صاف كنيد با عسل شيرين شود و ميل گردد.

  

قبلی   1   2   3   4   5   6   7   بعدی

نهالستان,خرید نهال,فروش نهال,قیمت نهال,ایران نهال,ایرانهال,نهالستان ایران نهال,نهالستان جهاد کشاورزی,نهالستان جهاد دانشگاهی,نهالستان پردیس کشاورزی,نهالستان دانشگاه تهران,نهالستان بزرگ کرج,نهالستان نمونه کرج,نهال گردو , نهال گردو چندلر , نهال گردو خوشه ای , نهال گردو اسرائیلی , نهال گردو فرنور , نهال گردو کانادایی , نهال گردو ژنوتیب , نهال گردو تویسرکان , نهال بلوط , نهال بلوط شیرین , نهال بلوط همیشه سبز , نهال بلوط قرمز , نهال شلیل , نهال شلیل شمس , نهال شلیل مغان , نهال شلیل انجیری , نهال شلیل سبز , نهال شلیل حسن پور , نهال شلیل سفید , نهال شلیل زودرس , نهال شلیل شبرنگ , نهال شلیل ایندیپندنس ,نهال شلیل زودرس حسن پور , نهال بلوبری سردسیری , نهال بلوبری گلدانی , نهال بلوبری گرمسیری , نهال بلوبری پاکوتاه , نهال شاه توت اصلاح شده , نهال شاه توت کن , نهال شاه توت مشهد , نهال شاه توت , نهال بلوبری , نهال گلابی ,نهال گلابی شاه میوه , نهال گلابی اسپادانا , نهال گلابی پایه کوتاه , نهال گلابی اصلاح شده , نهال گلابی نطنز , نهال گلابی بیروتی , نهال بادام , نهال بادام خوشه ای , نهال بادام دیرگل , نهال بادام مامایی , نهال بادام تونو , نهال بادام آذر , نهال بادام دیمی , نهال بادام فرانیس , نهال بادام اصلاح شده , نهال سنجد , نهال سنجد حاج حسین ,نهال سنجد حاج حسینی , نهال سنجد خرمایی , نهال سنجد قزل , نهال سنجد تلخ , نهال سنجد خوشه ای , نهال سنجد دیم , نهال زرشک , نهال زرشک پفکی , نهال زرشک بیدانه , نهال زرشک قائنات , نهال زرشک زینتی , نهال زرشک قرمز , نهال زرشک آبگیری , نهال انگور , نهال انگور یاقوتی , نهال انگور شانی , نهال انگور زودرس , نهال انگور کشمشی , نهال انگور شرابی , نهال انگور شامپاین , نهال انگور بلک ویلیام , نهال انگور عسگری , نهال انگور قزل اوزوم , نهال سماق , نهال سماق قرمز , نهال سماق آمریکایی , نهال انجیر , نهال انجیر استهبان , نهال انجیر زرد , نهال انجیر اسرائیلی , نهال انجیر مقاوم به سرما , نهال انجیر سردسیری , نهال انجیر خشک , نهال انجیر گلابی , نهال انجیر پیوندی , نهال انجیر سه فصل , نهال زستون , نهال زیتون زرد , نهال زیتون کنسروالیا , نهال زیتون تلخ , نهال زیتون مانزالینا , نهال زیتون سیاه , نهال زیتون آربیکن , نهال زیتون میشن , نهال زیتون فیشمی , نهال زیتون سبز , نهال موز , نهال موز پاکوتاه , نهال موز سردسیری , نهال موز آبی , نهال موز کاوندیش , نهال موز قرمز , نهال موز ابلق , نهال آناناس , نهال زغال اخته , نهال زغال اخته الموت , نهال زغال اخته اصلاح شده , نهال زغال اخته پیوندی , نهال انار , نهال انار گرمسیری , نهال انار بی هسته , نهال انار شیرین یزد , نهال انار دانه سیاه یزد , نهال انار ژله ای , نهال انار بی دانه افغانستان , نهال بی دانه , نهال انار گلوباریک , نهال انار ملس , نهال انار ترش , نهال زردالو , نهال زردالو پایه رویشی , نهال زردالو دیرگل , نهال زردالو پرتقالی , نهال زردالو عسگرآباد , نهال زردالو رجبعلی , نهال زردالو قیسی , نهال زردالو گرمسیری , نهال زردالو قرمز , نهال زردالو شاهرودی , نهال آلبالو , نهال آلبالو مجاری , نهال آلبالو درشت , نهال آلبالو اسرائیلی , نهال آلبالو بوترمو , نهال آلبالو محلی , نهال آلبالو پیوندی , نهال آلبالو رسمی , نهال آلبالو سیگانی , نهال خرمالو , نهال خرمالو گوجه ای , نهال خرمالو موزی , نهال خرمالو گلدانی , نهال خرمالو سردسیر , نهال خرمالو انبه ای , نهال گوجه سبز , نهال گوجه سبز زودرس , نهال گوجه سبز سردرود , نهال گوجه سبز برغان , نهال گوجه سبز شهریار , نهال گوجه سبز ترکیه ای , نهال گوجه سبز قرمز , نهال گوجه سبز سردری , نهال ازگیل , نهال ازگیل پیوندی , نهال ازگیل ژاپنی پیوندی , نهال ازگیل محلی , نهال توت موزی , نهال توت موزی قرمز , نهال توت موزی سفید , نهال شاه توت موزی , نهال توت , نهال آمریکایی , نهال توت سفید , نهال توت سیاه , نهال توت مجنون , نهال توت قرمز , نهال توت هرات , نهال توت کاکوزا , نهال توت شمیرانی , نهال توت مشهد , نهال آلو , نهال آلو بخارا , نهال آلو شابلون , نهال آلوچه , نهال آلو کالیفرنیا , نهال آلو سیاه , نهال آلو قرمز , نهال آلوچه جنگلی , نهال آلو برقانی , نهال آلو بخارا سیاه , نهال آلوچه سبز , نهال سیب , نهال سیب آبی , نهال سیب عروس , نهال سیب گلاب , نهال سیب توسرخ , نهال سیب سیاه , نهال سیب گرمسیری , نهال سیب فرانسوی , نهال سیب سبز , نهال سیب قرمز , نهال سیب ترش , نهال پسته , نهال پسته اکبری , نهال پسته پیوندی , نهال پسته هیبریدی , نهال پسته آمریکایی , نهال پسته اسرائیلی , نهال فندق , نهال فندق پرمحصول , نهال فندق ماکادیمیا , نهال فندق انیس , نهال فندق ترکیه , نهال فندق استرالیایی , نهال فندق انیس ترکیه , نهال فندق پیوندی , نهال هلو , نهال هلو زعفرانی , نهال هلو زودرس , نهال هلو جوادی , نهال هلو کاردی , نهال هلو خونی , نهال هلو پاییزه , نهال هلو انجیری خونی , نهال هلو انجیری , نهال هلو انجیری زعفرانی , نهال هلو البرتا , نهال گیلاس , نهال گیلاس خوشه ای , نهال گیلاس اسرائیلی , نهال گیلاس تکدانه , نهال گیلاس پاکوتاه , نهال گیلاس تکدانه مشهد , نهال گیلاس زودرس , نهال گیلاس سورینام , نهال گیلاس آمریکایی , نهال گیلاس هارت , نهال گیلاس مقاوم به سرما , نهال به , نهال به قرمز , نهال به ژاپنی , نهال به اصفهان , نهال به ترش , نهال به پاکوتاه , نهال عناب , نهال عناب گلابی , نهال عناب پیوندی , نهال عناب بیرجند , نهال عناب چینی , نهال عناب ژاپنی , نهال عناب ترکیه , نهال عناب اوکراینی , نهال عناب خرمایی , نهال عناب گردویی , نهال پایه رویشی , نهال زودبازده , نهال شناسنامه دار , نهال اصلاح شده , نهال کشت بافت , نهال ژنوتیپ , نهال پیوندی , نهال دیرگل , نهال مقاوم به سرما , خرید نهال , فروش نهال , قیمت نهال , نهالستان , نهالفروشی , ارقام نهال , نهال میوه , نهال گلدانی , نهال ریشه لخت , نهال بن دار , نهال 1ساله , نهال 2ساله , نهال 3 ساله , نهال 4 ساله , نهال 5 ساله , خرید بذر , فروش بذر , قیمت بذر , لیست قیمت نهال , خرید میوه , فروش میوه , قیمت میوه,نهالستان جهاد کشاورزی تهران,نهالستان جهاد کشاورزی مشهد,نهالستان جهاد کشاورزی دماوند,نهالستان جهاد کشاورزی تبریز,نهالستان جهاد کشاورزی ارومیه,خرید نهال از جهاد کشاورزی,خرید نهال از جهاد کشاورزی مشهد,خرید نهال از جهاد کشاورزی تبریز,خرید نهال از جهاد کشاورزی ,گیلان,خرید نهال از جهاد کشاورزی قزوین,خرید نهال از جهاد کشاورزی شیراز,خرید نهال از جهاد کشاورزی شهریار ,خرید نهال شلیل , خرید نهال شاه توت , خرید نهال گلاب , خرید نهال بادام , خرید نهال سنجد , خرید نهال زرشک , خرید نهال انگور , خرید نهال سماق , خرید نهال انجیر , خرید نهال زیتون ,خرید نهال زغال اخته , خرید نهال انار , خرید نهال خرمالو , خرید نهال گوجه سبز , خرید نهال گردو , خرید نهال توت , خرید نهال به , خرید نهال آلو , خرید نهال سیب , خرید نهال پسته , خرید نهال فندق,نهالستان,خرید نهال,فروش نهال,نهالکده مهندس حسینی,نهالکده کرج,موسسه نهالکده مهندس حسینی,